Elektronica

BlueMovement

3 reviews
100% positief

BlueMovement biedt abonnementen aan op het gebied van wassen, drogen, koelen, vriezen, afwassen, koken & bakken, stofzuigen en binnenshuis tuinieren. Ze garanderen dat de consument altijd een werkende wasmachine, koelkast of droger in huis hebt staan. BlueMovement blijft eigenaar van de apparaten en dit zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. Ze willen uiteindelijk volledig circulair zijn. Dit is een doorlopend proces, waarin ze steeds meer bereiken. BlueMovement is een initiatief van Bosch.

BlueMovement is van alle elektronica en witgoedwinkels de beste keuze.

Reviews (3)

 • Jaimy
  Was-droogcombinatie van BlueMovement 0 reacties

  Een vriendin van mij heeft mij BlueMovement aangeraden, omdat zij het zelf ook gebruikte en er erg tevreden over is. Voor één apparaat een abonnement afsluiten vond ik een beetje veel van het goede, maar voor een twee in één apparaat, zoals een was-droogcombinatie vind ik het daarentegen wel interessant. Zelf had ik altijd een wasmachine en droger, wat veel ruimte in beslag neemt. Ik was nooit zo'n voorstander om een was-droogcombinatie te kopen, want ik twijfelde altijd een beetje aan de kwaliteit van zulk soort apparaten. Ik wil niet dat zo'n duur apparaat snel kapot gaat en dat ik een nieuwe kan kopen. Daar heb ik het geld ook niet voor. Maar als ik het apparaat in bruikleen heb en zij de eventuele reparaties op zich nemen, klinkt het gelijk al een stuk interessanter. Geen zorgen dat het stuk gaat en altijd een werkend product in huis. Het bespaard mij ook nog eens flink veel ruimte, wat mij altijd al heeft aangesproken aan een was-droogcombinatie. Dus ik heb de knoop doorgehakt en het gewoon gedaan. Ik heb dezelfde week nog een bezorgafspraak gemaakt en ze kwamen keurig op tijd om het apparaat te installeren. Het is echt een kwalitatief goed refurbished apparaat van Bosch, die eruit ziet als nieuw. Ik heb een contract van een jaar, zodat ik daarna altijd nog kan kijken wat ik doe. Tot nu toe ben ik er zeer tevreden mee. De was-droogcombinatie werkt als een trein en ik ben blij dat ik geen dure aanschaf heb moeten doen. Ik ga het niet voor meer apparaten doen, maar voor deze situatie vind ik het wel heel goed uitkomen. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen.

  Jaimy 18 juli 2021

 • Levi
  Komende jaren een werkende koelkast 0 reacties

  Toen mijn koelkast de geest gaf en ik op zoek moest gaan naar een nieuwe, kwam ik er al snel achter dat ik op dat moment geen geld had voor een nieuwe koelkast. Ik dacht eraan om een tweedehands of refurbished koelkast te kopen, maar toen kwam ik op de website van bluemovement. Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond, maar het sprak mij wel gelijk aan. Vooral het service gedeelte, want met bluemovement heb ik altijd een werkende koelkast in huis voor een vast bedrag per maand. Ook krijg ik echt een kwalitatief goede koelkast van bosch. Ik heb gekozen voor een nieuwe koelkast met het comfort abonnement. De looptijd heb ik op 6 jaar gezet. Ik betaal iets meer dan 10 euro per maand, wat ik zeer schappelijk vindt. Nu weet ik tenminste zeker dat ik de komende 6 jaar een werkende koelkast in huis heb, waar ik mij geen zorgen om hoef te maken. Natuurlijk betaal ik in totaal wel iets meer, maar ik vind dit aantrekkelijker dan om in termijnen te betalen want nu krijg ik de service die ik normaal niet krijg. Natuurlijk is het product aan het eind van de looptijd niet van mij, maar als die stuk gaat, wordt die wel gratis gerepareerd en die kans zit er best in met een 6 jaar oude koelkast. Ze kwamen de koelkast gratis brengen en installeren. Mijn oude koelkast namen ze ook gratis mee. De nieuwe koelkast is echt mooi. Veel mooier dan mijn oude. Dit is een luxe koelkast die ik anders nooit had kunnen betalen. Het is precies zo gegaan zoals ik mij het had voorgesteld en het is een fijne gedachte dat ik de komende jaren met een werkende koelkast zit.

  Levi 15 juli 2021

 • Miranda
  Zorgeloos de was doen 0 reacties

  Ik ben erg tevreden met mijn refurbished wasmachine van bosch die ik huur bij bluemovement. Ik betaal nog geen 10 euro per maand maar heb wel een kwaliteits wasmachine in huis. Mijn vorige wasmachine was stuk gegaan en ik had geen geld om een nieuwe wasmachine te kopen. Zo kwam ik bij bluemovement terecht en heb nu een wasmachine in huis die ik anders nooit had kunnen betalen. Het mooiste van alles is dat ik gratis een nieuwe wasmachine krijg als deze stuk gaat!! Hierdoor kan ik zorgeloos mijn was doen. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is de prijs. Voor mensen met een laag inkomen is 10 euro per maand best veel geld.

  Miranda 25 april 2021