Telecom

Bliep

9 reviews
33% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
44% negatief
Negatief

*bliep is de allergoedkoopste prepaid aanbieder van dit moment en de enige waar jouw bezoeker een internetbundel dagelijks aan en uit kan zetten. Dit speelt geheel in op de behoefte van de huidige prepaid gebruiker. Dus dat is makkelijk verkopen.

Ontevreden over Bliep?

Probeer eens de beste keuze Simyo.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

  • Bart
    Niet meer wat het geweest is 0 reacties

    Ik ga toch ook van provider veranderen. Van onbeperkt internetten naar ineens bijna niet meer kunnen internetten. Krijg je een SMS dat je 80% heb verbruikt en nog rustig aan kan doen, maar dat id niet waar want je kan gelijk niks. Heb Bliep met andere providers vergeleken en bij vele andere kom ik toch goedkoper uit(met de hoeveelheid dat ik appjes verstuur). Jammer maar helaas, Bliep is niet meer wat het geweest is (nu al).
    Een hele tijd geleden had ik beltegoed van t-mobile gekocht om op te waarderen bij Bliep. Maar de code deed het niet. Nergens een service nummer van Bliep te vinden. Bel ik t-mobile op. Na 5 x doorgeschakeld te zijn krijg ik te horen: Bliep heeft niets met t-mobile te maken?! ?! Vreemd.

    Bart 2 september 2020

  • Liza
    Bliep slechte ervaring 0 reacties

    Bliep is wat ons betreft een slechte aanbieder als je op zoek gaat naar een goede telecom provider.
    Wij zijn er ingestonken en zitten er voor een jaar aan vast, maar geloof me zodra dit jaar voorbij is gaan wij ergens anders naartoe.
    Ik zou mensen niet aanraden om hier een abonnement af te sluiten.

    Liza 23 juli 2020

  • Dennis
    Bliep knop werkt niet 0 reacties

    Daisycon link naar Bliep werkt niet van Reviews.nl. Heb een paar keer op de knop gedrukt maar je komt op de pagina:

    https://www.bliep.nl/product?tracking=daisy

    Neem aan dat Daisy - Daisycon betekent? Lijkt me niet dat dit goed is voor Reviews.nl of Bliep.

    Dennis 5 april 2020

  • Bram
    Bliep mobiel 0 reacties

    Bliep is lekker goedkoop en een prima provider.
    Ik ben niet iemand die altijd met zijn telefoon bezig is, dus ik hoef niet het nieuwste van het nieuwste en met het snelste internet.
    Een gewone telefoon met een gewone bundel werkt voor mij prima.
    Vandaar dus de keuze voor bliep gemaakt en dat bevalt me heel goed.

    Bram 5 april 2020

  • Yvo
    Kwaliteit van Bliep 0 reacties

    Ik zou graag een beoordeling schrijven over de kwaliteit van de provider Bliep. Ik ben hier namelijk wisselend tevreden en ontevreden over. Een groot voordeel aan Bliep vind ik dan toch de prijs. Dit is heel goedkoop, het is niet voor niets de goedkoopste provider van heel Nederland. Maar aan de andere kant lever je dan ook wel wat kwaliteit van de mobiele service in hier mee en dat is iets wat ik niet altijd fijn vind. Dus het is geen slechte provider, maar je moet er wel rekening mee houden dat je wel wat aan kwaliteit inlevert omdat het goedkoper is hier.

    Yvo 16 februari 2020

  • Frank
    Bliep lekker goedkoop 0 reacties

    Voor mij is er maar één ding belangrijk bij het uitzoeken van een telefoon provider en dat is dat het lekker goedkoop is. En zo kwam ik uit bij bliep, deze heb ik gelijk afgesloten en ik heb er nog geen secondeslinger van gehad. Ik ben zo min mogelijk geld per maand kwijt want goedkoper dan dit bestaat er niet en daarbij werkt het gewoon zoals het hoor, ik heb geen klachten.

    Frank 7 februari 2020

  • Sandra
    Bliep slechte ervaring 0 reacties

    Ik heb voor mijn beide kinderen een abonnement bij bliep afgesloten voor hun mobiele telefoons, maar ik kan nou niet zeggen dat ik hier zo tevreden over ben.
    Het is regelmatig zo dat ze geen bereik hebben wanneer ze ergens zijn, dus als er dan iets aan de hand is en ze moeten iemand bellen dan hebben ze wel een probleem.
    Dus dan kun je nog zo goedkoop zijn, als je niet naar behoren werkt dan heb je er maar weinig aan.

    Sandra 2 februari 2020

  • Lawrence
    Bliep mobiele sim kaart 0 reacties

    Ik heb een simkaart van Bliep voor mijn mobiele telefoon en die bevalt mij erg goed. Het is niet eens een groot bedrag wat ik per maand kwijt ben, ik heb een lekker goedkoop abonnement gekozen en als ik dan wat meer nodig heb omdat ik die maand niet uit kom, dan koop ik dat er gewoon dan nog bij. Extra internet o.i.d. Maar ik vind het fijner om het dan eventueel nog bij te kopen en het niet in mijn vaste abonnement te doen, omdat het bij mij per dag/week/maand nog al verschild hoeveel ik mijn telefoon gebruik of juist niet gebruik.

    Lawrence 19 januari 2020

  • Michel
    Bliep goede provider 0 reacties

    Bliep is een telecom aanbieder waar je eigenlijk nooit wat van hoort, maar dit zegt niets over de kwaliteit hier van want het doet het net zo goed als Tele2 of welke andere aanbieder dan ook.
    Het enige verschil is denk ik de naamsbekendheid en misschien dat je in het buitenland nog iets van verschil merkt, maar dat heb ik zelf nog niet mogen ervaren dus dat weet ik niet.
    Wel is bliep een stuk goedkoper dan bovengenoemde en soortgelijke aanbieders, dus in dat geval maakt die naamsbekendheid mij echt niets uit.
    Zolang het het verder gewoon goed doet, ben ik helemaal tevreden.
    Ik ben dus wel benieuwd naar hoe dat in het buitenland gaat, dat weet ik niet dis als iemand hier wel ervaring mee heeft let me know!

    Michel 5 juni 2019


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020