Telecom

Bliep

8 reviews
50% positief
25% neutraal
25% negatief

*bliep is de allergoedkoopste prepaid aanbieder van dit moment en de enige waar jouw bezoeker een internetbundel dagelijks aan en uit kan zetten. Dit speelt geheel in op de behoefte van de huidige prepaid gebruiker. Dus dat is makkelijk verkopen.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Reviews (8)

 • Marjolein
  Internetbundel zelf aan en uit 0 reacties

  Wat heel handig is bij de provider Bliep is dat je je internetbundel zelf aan en uit kunt zetten wanneer je hier bijvoorbeeld even geen gebruik van maakt.
  Toen ik op vakantie ben geweest heb ik het bijvoorbeeld een tijdje uit gezet, omdat wanneer ik op vakantie ben, ik geen behoefte heb aan steeds maar die afleiding van alle internet en media.
  Vandaar dat ik het heerlijk vind om dit ook af en toe even uit te kunnen zetten.
  En zodra ik weer thuis ben, zet ik het gewoon weer aan.
  Eerlijk is eerlijk, ik loop ook echt wel eens te mopperen over het bereik van Bliep want hier ben ik niet altijd even goed over te spreken, maar dat is in mijn geval helemaal niet zo erg.
  En wanneer iets heel belangrijk is, bellen ze wel weer zeg ik altijd, dus dat is voor mij geen groot probleem.

  Marjolein 30 november 2020

 • Laura
  Bliep telefoon 0 reacties

  Misschien niet de meest bekende provider die je kunt kiezen voor je telefoon, maar bliep is wel de goedkoopste op veel gebieden.
  Alles wat je moet kunnen met je telefoon, dat zit hier allemaal bij je bundel in en dat heb je dan allemaal voor een spotgoedkope prijs.
  Ik wou dat ik dit eerder had geweten, want zo heb ik jarenlang geld verspild heb ik nu door.
  En het is niet zo dat het je een of enkele euro’s per maand bespaart, nee het is echt een aanzienlijk bedrag wat het scheelt bij Bliep.
  Ik ben er in ieder geval enorm op vooruit gegaan en hier ben ik heel erg blij mee.

  Laura 18 november 2020

 • Bart
  Niet meer wat het geweest is 0 reacties

  Ik ga toch ook van provider veranderen. Van onbeperkt internetten naar ineens bijna niet meer kunnen internetten. Krijg je een SMS dat je 80% heb verbruikt en nog rustig aan kan doen, maar dat id niet waar want je kan gelijk niks. Heb Bliep met andere providers vergeleken en bij vele andere kom ik toch goedkoper uit(met de hoeveelheid dat ik appjes verstuur). Jammer maar helaas, Bliep is niet meer wat het geweest is (nu al).
  Een hele tijd geleden had ik beltegoed van t-mobile gekocht om op te waarderen bij Bliep. Maar de code deed het niet. Nergens een service nummer van Bliep te vinden. Bel ik t-mobile op. Na 5 x doorgeschakeld te zijn krijg ik te horen: Bliep heeft niets met t-mobile te maken?! ?! Vreemd.

  Bart 2 september 2020

 • Bram
  Bliep mobiel 1 reactie

  Bliep is lekker goedkoop en een prima provider.
  Ik ben niet iemand die altijd met zijn telefoon bezig is, dus ik hoef niet het nieuwste van het nieuwste en met het snelste internet.
  Een gewone telefoon met een gewone bundel werkt voor mij prima.
  Vandaar dus de keuze voor bliep gemaakt en dat bevalt me heel goed.

  Bram 5 april 2020

 • Yvo
  Kwaliteit van Bliep 0 reacties

  Ik zou graag een beoordeling schrijven over de kwaliteit van de provider Bliep. Ik ben hier namelijk wisselend tevreden en ontevreden over. Een groot voordeel aan Bliep vind ik dan toch de prijs. Dit is heel goedkoop, het is niet voor niets de goedkoopste provider van heel Nederland. Maar aan de andere kant lever je dan ook wel wat kwaliteit van de mobiele service in hier mee en dat is iets wat ik niet altijd fijn vind. Dus het is geen slechte provider, maar je moet er wel rekening mee houden dat je wel wat aan kwaliteit inlevert omdat het goedkoper is hier.

  Yvo 16 februari 2020

 • Sandra
  Bliep slechte ervaring 1 reactie

  Ik heb voor mijn beide kinderen een abonnement bij bliep afgesloten voor hun mobiele telefoons, maar ik kan nou niet zeggen dat ik hier zo tevreden over ben.
  Het is regelmatig zo dat ze geen bereik hebben wanneer ze ergens zijn, dus als er dan iets aan de hand is en ze moeten iemand bellen dan hebben ze wel een probleem.
  Dus dan kun je nog zo goedkoop zijn, als je niet naar behoren werkt dan heb je er maar weinig aan.

  Sandra 2 februari 2020

 • Lawrence
  Bliep mobiele sim kaart 0 reacties

  Ik heb een simkaart van Bliep voor mijn mobiele telefoon en die bevalt mij erg goed. Het is niet eens een groot bedrag wat ik per maand kwijt ben, ik heb een lekker goedkoop abonnement gekozen en als ik dan wat meer nodig heb omdat ik die maand niet uit kom, dan koop ik dat er gewoon dan nog bij. Extra internet o.i.d. Maar ik vind het fijner om het dan eventueel nog bij te kopen en het niet in mijn vaste abonnement te doen, omdat het bij mij per dag/week/maand nog al verschild hoeveel ik mijn telefoon gebruik of juist niet gebruik.

  Lawrence 19 januari 2020

 • Michel
  Bliep goede provider 0 reacties

  Bliep is een telecom aanbieder waar je eigenlijk nooit wat van hoort, maar dit zegt niets over de kwaliteit hier van want het doet het net zo goed als Tele2 of welke andere aanbieder dan ook.
  Het enige verschil is denk ik de naamsbekendheid en misschien dat je in het buitenland nog iets van verschil merkt, maar dat heb ik zelf nog niet mogen ervaren dus dat weet ik niet.
  Wel is bliep een stuk goedkoper dan bovengenoemde en soortgelijke aanbieders, dus in dat geval maakt die naamsbekendheid mij echt niets uit.
  Zolang het het verder gewoon goed doet, ben ik helemaal tevreden.
  Ik ben dus wel benieuwd naar hoe dat in het buitenland gaat, dat weet ik niet dis als iemand hier wel ervaring mee heeft let me know!

  Michel 5 juni 2019