Sparen

Bigbank

4 reviews
50% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Bigbank?

Probeer eens de beste keuze Brand New Day.


Reviews ( 4 )

 • Jorien
  Sparen voor mijn kinderen 0 reacties

  Iedere maand zet ik voor mijn kinderen geld opzij op mijn spaarrekening. Ik vind dat heel erg belangrijk en doe dat al sinds hun geboorte. Op deze manier hoop ik tegen de tijd dat ze het geld hard nodig zullen hebben voor hun studie of wat dan ook, een mooi bedrag gespaard te hebben voor ze. Dit sparen doe ik bij bigbank en dat bevalt me hartstikke goed.

  Jorien 30 april 2020

 • Stijn
  Sparen niet meer van nu 0 reacties

  Sorry hoor, maar wie spaart er tegenwoordig nog op de bank? Bijna niemand meer! Er zit zo weinig rente op een spaarrekening dat het helemaal niet meer aantrekkelijk is om te sparen, dus halen veel mensen het van hun rekening af en hebben thuis een grote smak geld liggen. Ergens verstopt, dat wel, of anders in een kluis. Wij hebben dat ook, want zo hoeven we er geen belasting over te betalen en het de lage rente van nu weegt niet op tegen de belasting vandaar deze keuze en ik weet dat er in mijn omgeving best veel mensen zijn die dit op dezelfde manier ervaren en hanteren.

  Stijn 6 maart 2020

 • Menno
  Sparen belangrijk 0 reacties

  Alles wordt steeds duurder en dat zal ook niet snel veranderen vrees ik, dus een flinke spaarrekening is heel erg handig om te hebben, zo niet noodzakelijk.
  Wij sparen als gezin hier en dat bevalt ons erg goed.
  Er zit een kleine rente op en door dat we onze lopende rekening ergens anders hebben en de spaarrekening hier, zitten we ook minder snel bij ons spaargeld en dat bevalt ons erg goed zo.

  Menno 21 februari 2020

 • Eric
  Sparen bij Bigbank 0 reacties

  Steeds minder mensen doen nog aan sparen bij een bank, ik snap dat echt niet want ik vind sparen voor later nou eenmaal een van de belangrijkste dingen die er is. Als ik niet de spaarrekening zou hebben die ik nu heb, zou ik regelmatig in de stress schieten over geldzaken. Maar juist omdat ik veel spaargeld heb, maak ik me hier niet druk over omdat ik weet dat ik een buffer heb. Dus ik vind sparen heel erg belangrijk, van jongs af aan al.

  Eric 17 februari 2020