Bezoek Bezwaarmaker.nl

Lid van Reviews.nl

Sparen

Bezwaarmaker.nl

4 reviews
100% positief

Snel en gratis bezwaar maken tegen je WOZ-waarde. Je kunt gemakkelijk besparen op je Onroerende-zaakbelasting, waterschapsbelasting, vermogensbelasting en inkomstenbelasting. Een voordeel wat al snel kan oplopen naar honderden euro's!

Ontevreden over Bezwaarmaker.nl?

Probeer eens de beste keuze WOZ Consults.


Reviews (4)

 • Esmiralda
  Wat doet Bezwaarmaker wat een particulier niet kan 1 reactie

  Ik ben vooral benieuwd hoe het bedrijven als Bezwaarmaker.nl wel lukt om de WOZ waarde omlaag te krijgen, maar dat de gemeenten particulieren de les lezen. Jaarlijks probeer ik mijn WOZ waarde omlaag te krijgen en mail dan ook elk jaar de gemeente om dit aan te vechten. Ieder jaar is het hetzelfde liedje en vinden ze dat mijn WOZ waarde klopt. Ik kreeg nog een brief dat gemeentes het waarderen als je het direct via de gemeente aanvecht in plaats van dit te laten doen door een bedrijf. Gemiste kans natuurlijk want zoals ik al zei geeft de gemeente geen enkele keer gehoor aan mijn WOZ aanvechting.

  Dus Bezwaarmaker.nl, wat doen jullie wat een particulier niet kan?

  Esmiralda 4 maart 2021

 • Sebastiaan
  Gemeente gaat altijd tegen WOZ verlaging in 0 reacties

  Het is echt ongelofelijk hoe moeilijk gemeenten doen over een verlaging van de WOZ waarde. Ik heb echt gegronde redenen om mijn WOZ waarde omlaag te halen aangezien mijn huis als enige van de straat met 60.000 omhoog is gegaan in 1 jaar tijd? Mijn huis is nu duurder dan huizen die een hogere marktwaarde hebben dan de mijne. Vorig jaar was dit ook al zo dus ben hiertegen ingegaan. Een paar maanden later kreeg ik reactie dat ze eigenlijk wel vonden dat de WOZ waarde klopte......... Dus ik ga nu maar in zee met bezwaarmaker.nl! Naar wat ik heb gehoord moet de gemeente de kosten betalen van dit soort bedrijven, eigen schuld!
  Goed dat bedrijven als Bezwaarmaker.nl er zijn!

  Sebastiaan 1 maart 2021

 • Robby
  Woz waarde verlagen met bezwaarmaker.nl 1 reactie

  Het is weer tijd om gebruik te maken van zulke diensten. Ik heb zelf geen boekhouder die alles voor mij regelt dus doe ik het elk jaar weer via websites en diensten zoals Bezwaarmaker.nl. Heb zojuist mijn gegevens weer ingevuld en hopelijk krijg ik wat geld terug zoals eigenlijk elk jaar het geval is. Zeker een aanrader mensen het is geen nepperij, kan je best wat geld opleveren omdat je zelf niet weet wat je terug kan vragen en of je wel of geen belasting hoeft te betalen over bepaalde onderdelen. Had een keer geprobeerd om mijn Woz waarde te verlagen omdat mijn huis de enige was in de straat die veel omhoog was gegaan. Dit ging via de gemeente. Een half jaar moeten wachten op een reactie en die was: we kunnen u niet helpen, wij vinden uw woz waarde terecht. Ongelofelijk natuurlijk dat mijn huisje meer waard is nu dan enkele villa's waar ik op uit kijk.

  Robby 20 februari 2021

 • Linda
  Bezwaarmaker.nl bespaart mij heel veel geld 0 reacties

  Nu ik bezwaarmaker.nl heb ontdek en hier gebruik van maak, heb ik in die tijd al honderden euro’s bespaard.
  Eerder was ik er nooit van op de hoogte dat je bezwaar kon maken tegen bepaalde bedragen en hier een soort van kon over onderhandelen.
  Tegenwoordig doe ik dat over verschillende dingen, met als gevolg dat het mij heel veel geld bespaard.

  Linda 21 maart 2020