Reviews (11)

  • Lars
    Ben slecht bereik 0 reacties

    Mijn vrienden maken vaak een grap over mijn bereikbaarheid door BEN. Zij zeggen dan BEN je weer onbereikbaar? Dat is hier bij mij helaas vaker wel dan niet het geval.
    Daarbij werkt de app van BEN ook lang niet altijd zodat je geen douw flauw idee hebt hoe je ervoor staat gezien je verbruik en wat je nog aan bundel over hebt die maand.
    Klantenservice van BEN is helaas niet veel beter, ook daar kun je wel naartoe bellen maar je hebt er negen van de tien keer niet veel aan.
    Dus mensen neem hier géén abonnement want daar word je echt niet vrolijk van.

    Lars 5 december 2020

  • Dylan
    Ben goedkoop een nieuwe telefoon 0 reacties

    Meestal moet je een heel duur abonnement afsluiten als je graag een nieuwe telefoon erbij wilt hebben, kijk maar naar dure providers als Vodafone etcetera.
    Hier bij Ben kan dit ook, alleen ben je hier veel minder geld kwijt en is het ook gewoon mogelijk om een nieuwe mobiel erbij te nemen.
    Goed kijken dus als dit is wat je zoekt want er is veel mogelijk.
    Ik ben ook nog eens op precies het goede moment overgestapt, want er waren nu geen overstapkosten en bovenop alles heb ik ook nog eens mijn eigen nummer mogen behouden, wat mij echt een hele hoop gedoe scheelt!

    Dylan 23 november 2020

  • Pieter
    Ben beoordeling 0 reacties

    Ik heb maar weinig goede woorden over voor ben als provider helaas.
    Het is wat de kwaliteit ervan betreft totaal niet wat we ervan hadden gehoopt, deze voldoet echt niet aan onze voorwaarden en verwachtingen.
    De prijs daarentegen is juist een stuk hoger dan gehoopt, wij zijn binnen gehaald met een mooie aanbieding, maar al gauw moesten er deze korting flink inhalen en nog meer helaas.
    Dus nee, geen aanrader dit.

    Pieter 20 november 2020

  • Steven
    Overstappen naar Ben 0 reacties

    als je wilt overstappen naar Ben dan moet je het nu doen, want ze hebben nu van die overstapweken geloof ik, dat is een speciale actie. Dat is de reden dat ik er voor heb gekozen om het nu te doen. Waarschijnlijk zal er wanneer deze actie is afgelopen, wel weer een nieuwe actie komen, aar de voordelen die je nu hebt zijn zo goed dat ik de kans niet zou laten lopen. Zo heb je nu geen overstapkosten, wat altijd nice is want dat vind ik echt zonde van je geld zoiets. En je hebt gratis nummerbehoud en dat was iets wat voor mij echt een pré was, als dat niet had gekund dan was ik niet overgestapt want ik ga echt niet de moeite nemen om iedereen bij langs te gaan om te vermelden dat ik een nieuw nummer heb. Dus dat dat hier gewoon kan en dat het ook nog eens gratis is, dat kwam voor mij echt heel erg goed uit.

    Steven 14 november 2020

  • Lourens
    Ben mobiel bellen 0 reacties

    Hele prettige aanbieder voor je telefoon is dit, Ben. Lekker goedkoop en het oversluiten is echt binnen no time gedaan. Totaal niet moeilijk en ik kon mijn eigen nummer gelukkig houden. Dit was voor mij wel een vereiste want ik heb echt geen zin om er voor te moeten zorgen dat iedereen dan weer op de hoogte is van mijn correcte nummer. Dit heb ik bij Ben aangegeven en ik kreeg als antwoord dat dit totaal geen moeite was en dat dat gewoon kon. Erg fijn dus, goede service, bedankt hiervoor.

    Lourens 18 oktober 2020

  • Janine
    Goedkoop bellen 1 reactie

    Als je goedkoop wilt bellen dan moet je naar Ben gaan. Niets meer en niets minder, zo simpel is het gewoon. Was alles maar zo simpel hahahaha maar zonder gekkigheid ik zou Ben aan iedereen die ik kan verzinnen aanraden. Daar word je zeker niet teleurgesteld daar ben ik van overtuigd.

    Janine 13 oktober 2020

  • Jan
    Ben telefoon 0 reacties

    Ik zit bij Ben als telefoon aanbieder, maar hier ben ik niet goed over te spreken. Ik vind de kwaliteit hiervan en waar ze aan zouden moeten voldoen maar heel beperkt en de prijs daarentegen vliegt de pan uit. Voor zoveel geld zou je meer mogen verwachten dan dit lijkt me. Ik heb een mail gestuurd naar de helpdesk en ik hoop dat ze hier gauw wat aan zullen doen bij mij, zo niet dan zal ik vast niet lang meer lid zijn bij Ben en tijdig op zoek gaan naar iets anders ,wat beter bij mij past.

    Jan 17 september 2020

  • Paul
    Ben goedkoop abonnement 0 reacties

    Bij Ben heb je een lekker goedkoop abonnementje dus als dat is waar je naar op zoek bent dan zit je hier goed. Je moet er verder niet te veel van verwachten, maar voor het geld dat je hier aan kwijt bent mag je zeker niet klagen.

    Paul 12 september 2020

  • Liam
    Stelletje amateurs 0 reacties

    Om te beginnen, mega slechte service!! Bij het afsluiten van het contract is mij een vaste korting toegezegd. Na de eerste 6 maanden zou het maandelijkse bedrag hetzelfde blijven als wat ik bij tele2 betaalde. Ik ga namelijk niet overstappen om meer te betalen. Mooie deal dus ik ben toen dus overgestapt. Bleek later niets van waar te zijn, ben gewoon zwaar misleid in de Ben store in Arnhem. Toen ik hierover in beklag ben gegaan hebben ze mij een maand een zenderpakket aangeboden waar ik niks aan heb. Die mochten ze dus ergens in stoppen waar de zon niet schijnt!!
    Ben is gewoonweg een lachertje. Kijk maar eens naar de reviews, zowel ios app store als google play store. Stelletje amateurs!!
    Dat ik nog niet over ben gestapt komt omdat ik even GOED rond wil kijken voordat ik van de regen in de drup ga. Tele2 was niet veel maar jullie zijn net zo erg. Vandaar dat jullie zijn gefuseerd.

    Liam 10 september 2020

  • Richard
    Abonnement bij BEN 0 reacties

    Ik heb mijn telefoonabonnement afgesloten bij Ben en ik ben hier niet zo tevreden over.
    Ik vind dat ik best een flinke prijs betaal, natuurlijk heb je ze altijd duurder, maar wat ik betaal is zeker niet goedkoop.
    Dan zou je verwachten dat alles op en top werkt maar dat is ook niet zo, want mijn bereik met Ben is echt bagger.
    Dus geen goede beoordeling van mijn kant helaas.

    Richard 3 september 2020

  • Ben fan
    Sim only bij Ben 0 reacties

    Ik zou iedereen altijd aanraden om voor een sim only abonnement te kiezen, dit is in alle gevallen altijd zo veel goedkoper dan wanneer je er een toestel bij neemt.
    Dan kun je misschien iedere twee jaar ongeveer een nieuwe telefoon uitzoeken, maar sorry, als je eenmaal volwassen bent interesseert je dat als het goed is helemaal niet zo veel meer.
    Als de telefoon goed zijn werk doet, zoals het hoort, dan maakt het mij echt niets uit hoe oud dit apparaat is.
    Dan vind ik het belangrijker dat ik flink wat geld per maand bespaar en dat is bij Ben absoluut het geval.
    Zij zorgen voor hele mooie deals met prijzen waar je echt geen commentaar op kunt leveren.

    Ben fan 1 september 2020