Telecom

Ben

5 reviews
40% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
60% negatief
Negatief
Ontevreden over Ben?

Probeer eens de beste keuze Simyo.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 5 )

 • Jan
  Ben telefoon 0 reacties

  Ik zit bij Ben als telefoon aanbieder, maar hier ben ik niet goed over te spreken. Ik vind de kwaliteit hiervan en waar ze aan zouden moeten voldoen maar heel beperkt en de prijs daarentegen vliegt de pan uit. Voor zoveel geld zou je meer mogen verwachten dan dit lijkt me. Ik heb een mail gestuurd naar de helpdesk en ik hoop dat ze hier gauw wat aan zullen doen bij mij, zo niet dan zal ik vast niet lang meer lid zijn bij Ben en tijdig op zoek gaan naar iets anders ,wat beter bij mij past.

  Jan 17 september 2020

 • Paul
  Ben goedkoop abonnement 0 reacties

  Bij Ben heb je een lekker goedkoop abonnementje dus als dat is waar je naar op zoek bent dan zit je hier goed. Je moet er verder niet te veel van verwachten, maar voor het geld dat je hier aan kwijt bent mag je zeker niet klagen.

  Paul 12 september 2020

 • Liam
  Stelletje amateurs 0 reacties

  Om te beginnen, mega slechte service!! Bij het afsluiten van het contract is mij een vaste korting toegezegd. Na de eerste 6 maanden zou het maandelijkse bedrag hetzelfde blijven als wat ik bij tele2 betaalde. Ik ga namelijk niet overstappen om meer te betalen. Mooie deal dus ik ben toen dus overgestapt. Bleek later niets van waar te zijn, ben gewoon zwaar misleid in de Ben store in Arnhem. Toen ik hierover in beklag ben gegaan hebben ze mij een maand een zenderpakket aangeboden waar ik niks aan heb. Die mochten ze dus ergens in stoppen waar de zon niet schijnt!!
  Ben is gewoonweg een lachertje. Kijk maar eens naar de reviews, zowel ios app store als google play store. Stelletje amateurs!!
  Dat ik nog niet over ben gestapt komt omdat ik even GOED rond wil kijken voordat ik van de regen in de drup ga. Tele2 was niet veel maar jullie zijn net zo erg. Vandaar dat jullie zijn gefuseerd.

  Liam 10 september 2020

 • Richard
  Abonnement bij BEN 0 reacties

  Ik heb mijn telefoonabonnement afgesloten bij Ben en ik ben hier niet zo tevreden over.
  Ik vind dat ik best een flinke prijs betaal, natuurlijk heb je ze altijd duurder, maar wat ik betaal is zeker niet goedkoop.
  Dan zou je verwachten dat alles op en top werkt maar dat is ook niet zo, want mijn bereik met Ben is echt bagger.
  Dus geen goede beoordeling van mijn kant helaas.

  Richard 3 september 2020

 • Ben fan
  Sim only bij Ben 0 reacties

  Ik zou iedereen altijd aanraden om voor een sim only abonnement te kiezen, dit is in alle gevallen altijd zo veel goedkoper dan wanneer je er een toestel bij neemt.
  Dan kun je misschien iedere twee jaar ongeveer een nieuwe telefoon uitzoeken, maar sorry, als je eenmaal volwassen bent interesseert je dat als het goed is helemaal niet zo veel meer.
  Als de telefoon goed zijn werk doet, zoals het hoort, dan maakt het mij echt niets uit hoe oud dit apparaat is.
  Dan vind ik het belangrijker dat ik flink wat geld per maand bespaar en dat is bij Ben absoluut het geval.
  Zij zorgen voor hele mooie deals met prijzen waar je echt geen commentaar op kunt leveren.

  Ben fan 1 september 2020


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020