Beerzebulten
Daguitje

2 reviews
Positief
1
Neutraal
1
Negatief

Ontevreden over Beerzebulten? Probeer dan eens Wildlands Adventure Zoo.
Deze pagina is 1.140 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Ingmar (36)
  Kinderen blij ik minder 0 reacties

  Voor je kinderen moet je wat over hebben hoor ik altijd om me heen en dat is ook zo en ik wil ook zeker niet zeggen dat ik dat niet heb!
  Want dat is de reden dat wij vorig jaar de vakantie hebben door gebracht op de beerze bulten, en wat hebben de kinderen een top tijd gehad!
  Ik kan me geen vakantie herinneren waarbij ze meer plezier hebben gehad en vriendjes hebben gemaakt als daar, maar voor ons ouders was het minder.
  Al die Nederlanders om je heen, dat geeft mij gewoon echt geen vakantie gevoel en dat iedereen je altijd maar kan verstaan en een praatje wil maken vind ik ook vervelend.
  Als het aan mij ligt gaan we gewoon lekker jaar frankrijk ofzo, maar ik heb kinderen die allebei enorm wagenziek zijn dus dat is ook echt geen pretje.
  Ik moet wel zeggen dat het prachtige zomerweer van vorig jaar Dan weer wel voor extra vakantiegevoel heeft gezorgd want het was er in ieder geval wel net zo tropisch warm als in Frankrijk en dergelijke.

  Ingmar (36) 22 juli 2019
 • Judith (29)
  Ideaal voor jonge kinderen 1 reactie

  Het is misschien niet de droom van iedere ouder om zijn of haar vakantie door te brengen op de Beerste bulten, maar wanneer je jonge kinderen hebt dan is dit de perfecte vakantieplek en dan weet je altijd zeker dat je kinderen in ieder geval een leuke tijd hebben in de vakantie.
  Er zijn daar ontzettend veel dingen te doen voor kinderen, ze kunnen lekker buiten in de speeltuin spelen zodat je er niet de hele tijd bij hoeft te zitten en bovendien gaan er zoveel kinderen hier naartoe en hebben ze dus altijd wel speelkameraadjes om mee te spelen.
  En als ouder van twee jonge kinderen weet ik dat je zelf ook een fijnere vakantie hebt als de kinderen het naar hun zin hebben, als je ze als ouder de hele dag moet vermaken, daar word je echt niet vrolijk van.
  Dus dan liever een aantal jaar hier naartoe en daarna weer naar de bestemmingen die voor ouders leuk zijn, dat heb ik er graag voor over en de zomers in nederland worden toch weer steeds warmer dus dan is het helemaal niet zo'n probleem.

  Judith (29) 19 juli 2019

Plaats een review