Bedden

Beddenbriljant

2 reviews
100% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Beddenbriljant heeft een groot assortiment aan bedden. Ze hebben een webshop, maar als je een bed in het echt wilt bekijken, kun je naar hun showroom in Asten. Ze verkopen boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, lattenbodems en beddengoed. Dit alles van een goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Ook hebben ze vaak diverse producten in de aanbieding.

Ontevreden over Beddenbriljant?

Beddenbriljant is de beste keuze.


Reviews (2)

 • Anne
  Goedkoop beddengoed bij Beddenbriljant 0 reacties

  In de uitverkoop heb ik allerlei beddengoed weten te scoren bij Beddenbriljant. Ze hadden hele leuke dekbedovertrekken en hoeslakens in de uitverkoop. Ik wil graag een stofvrij huis creëren, dus ik heb allerlei verschillende materialen beddengoed gekozen. Flanel, Katoen / Satijn en Percaline katoen. Ik weet namelijk niet welk materiaal het minste stof veroorzaakt, dus ik heb besloten om in de uitverkoop allerlei verschillende materialen te bestellen. Op deze manier kan ik het zelf gewoon uittesten. Als iemand nog suggesties heeft, laat het mij in de reacties weten. Mijn gevoel zegt dat katoen het meeste stof veroorzaakt en satijn het minste, maar ik weet niet of dit klopt. Je hebt ook weer verschillende varianten katoen, wat het ook niet makkelijker maakt. Maar ik dwaal af, want daar gaat deze review niet over. Beddenbriljant doet wat het moet doen. Ze hanteren goede prijzen en ze leveren snel. Niks op aan te merken. Hun website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt eenvoudig. Ze hebben veel verschillende producten, wat het een uitermate geschikte plek maakt om te zoeken naar alles wat met bedden te maken heeft. De specificaties van hun beddengoed is ook zeer handig. Je weet precies wat voor stof je in huis haalt en wat voor eigenschappen deze stof heeft. Ook weet je of het geschikt is voor de wasmachine en droger. Erg handig!

  Anne 23 augustus 2021

 • Sophie
  Boxspring overtreft mijn verwachtingen 0 reacties

  Vorige week heb ik een boxspring besteld bij Beddenbriljant. De boxspring was flink afgeprijsd voor bijna de helft van de normale prijs, dus dat was om te beginnen al een hele goede deal. Ik kon de hele boxspring zelf samenstellen, de maat, stof/kleur, topper en de poten. Dit was heel fijn want ik wist van te voren helemaal niet dat dit mogelijk was. Ook vond ik het fijn dat ik achteraf kon betalen, want het gaat toch om een hoop geld. Ik had er ook gelijk wat beddengoed bij besteld via dezelfde website. Het duurde niet lang voordat ik de boxspring inclusief beddengoed in huis had. Het overtreft mijn verwachtingen!! Ziet er echt schitterend uit en het ligt fantastisch. Bedankt Beddenbriljant voor mijn nieuwe boxspring!!

  Sophie 5 juni 2021