Verzorging

Beautinow

2 reviews
100% positief

Beautinow is gespecialiseerd in nicheparfums. Wanneer je een unieke parfum zoekt kun je zeker eens kijken bij Beautinow. Naast nicheparfums verkopen ze ook parfums van toonaangevende merken, waaronder Lancôme, Guerlain, Chanel, Dior, enz. Bij Beautinow willen ze de meest zeldzame merken voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.


Reviews (2)

 • Melanie
  Parfums uitproberen d.m.v. samples 0 reacties

  Regelmatig verander ik van parfum, daarom bestel ik vaak eerst een sample van het parfum. Samples kosten bij Beautinow slechts € 3,00 per stuk, dus dit is goed te doen. Ze hebben veel verschillende samples en ook alle parfums die hierbij horen. Hele interessante merken verkopen ze bij Beautinow en dat maakt deze site zo leuk. In Nederland krijg je gratis verzending vanaf € 50, dus je moet heel wat samples kopen voor de gratis verzending. Je kunt ook een parfum plus wat samples kopen, dan zit je zo op € 50. Zo deed ik het wel regelmatig. Binnen een paar dagen heb ik de parfums/samples meestal in huis, dus dat is prima geregeld. Beautinow heeft gewoon hele interessante parfums die je goed kunt uitproberen d.m.v. de goedkope samples. Ik heb al heel wat lekkere parfums op deze manier ontdekt.

  Melanie 20 augustus 2021

 • Candy
  Originele parfums van Beatinow 0 reacties

  Ik vind het leuk om originele parfums te vinden en Beautinow voorziet wel in die behoefte. Ze hebben allerlei leuke geurtjes die je bij bijvoorbeeld Douglas niet vindt. Een goede parfum kan best duur zijn, daarom koop ik niet wekelijks een nieuwe, maar zeker wel maandelijks. Het is bijna een hobby van mij geworden om leuke originele en unieke parfums te verzamelen. Beautinow is dan wel vaak de plek bij uitstek om te zoeken naar nieuwe parfums. Ze hebben een divers aanbod en vaak leuke kortingen. Ik heb vorige week nog een parfum van Le Couvent gekocht met 30% korting. Boven de € 50 is gratis verzending, daar zit je al gauw op met een paar geurtjes. Er staat duidelijk aangegeven hoeveel van een bepaald product nog op voorraad zijn en de webshop is duidelijk. Wanneer ik een bestelling doe, heb ik het meestal binnen een paar dagen in huis. Ik bestel ook vaak samples om bepaalde geurtjes te ontdekken. Erg handig is dit. Ik kan iedereen Beautinow aanraden. Het is een betrouwbare webshop met veel alternatieve en originele parfums.

  Candy 23 juli 2021