Wonen

Bazaaronline

8 reviews
75% positief
25% negatief

Bazaaronline verkoopt exotische en Oosterse meubels en interieurs. Naast hun fysieke winkel hebben ze een webshop, maar het assortiment is hetzelfde. Als je naar leuke woondecoraties met een Oosterse uitstraling zoekt ben je bij Bazaaronline aan het juiste adres! Bij Bazaaronline vind je gegarandeerd een echte eyecatcher voor in je woning. Het leuke is dat ze iedere 24 uur een unieke dagaanbieding hebben, dus kijk eens in de webshop van Bazaaronline.

Ontevreden over Bazaaronline?

Probeer eens de beste keuze Lif Living.


Reviews (8)

  • Amina
    Velvet bank grijs 1 reactie

    Mooie bank, exact zoals afgebeeld op de website. De service was op en top. Nette levering en goed meedenken hoe de bank het beste naar binnen kan zonder schade ( via de voortuin of achtertuin in mijn geval) Ben erg tevreden. Zou het zeker aanbevelen om via deze website te shoppen. Tot nu toe tevreden over alles wat ik daar heb besteld.

    Amina 28 augustus 2021

  • Farah
    Beschadigde lamp ontvangen geen reactie op mails 0 reacties

    Ik heb een lamp besteld met 3 glazen bollen waarvan 2 glazen bollen gebroken uit de verpakking kwamen. Ze reageren niet op mijn mails en komen niet met een oplossing. Ik heb de schade binnen 14 dagen gemeld met foto's. Als consument heb ik recht op gratis vervanging of retournering. De verkoper negeert de hele situatie. Ze maken eigen regels dat je de schade binnen 48h moet melden en na deze 48h kunnen ze niks meer voor je doen. Ze houden zich niet aan de consumentenrechten! Bestel hier niet. Zogenaamd zijn ze aangesloten bij webwinkelkeur op hun website. Maar ze zijn helemaal niet aangesloten. Ik stop niet met reviews tot jullie de 2 lampbollen hebben vervangen @bazaaronline!!

    Farah 27 augustus 2021

  • Devi
    Mooiste woonaccessoires vind je bij Bazaaronline 0 reacties

    Aan de titel van mijn review is geen woord gelogen. Ik vind echt dat je de mooiste woonaccessoires kunt vinden bij Bazaaronline. Het is echt helemaal mijn stijl. Het enige nadeel is, is dat het vrij duur is. Voor mijn verjaardag heb ik zelfs van iemand een cadeaukaart ontvangen van Bazaaronline. Dan weet je wel dat ik echt fan ben van deze webshop. Wanneer ik iets in huis wil aanpassen, kijk ik eerst altijd even in de webshop van Bazaaronline. Dit gaat dan vaak om kleine dingetjes, zoals kussens, fotolijsten, kunstplanten en andere decoratieve accessoires. Maar ik heb ook wat meubels gekocht bij Bazaaronline, namelijk mijn bank en een eettafel met stoelen. Deze zijn echt van topkwaliteit, maar daar betaal je naar mijn mening ook naar. Oh ja! Ik heb ook een mooi Perzisch vloerkleed van Bazaaronline. Het retour sturen van producten kan ook vrij eenvoudig als je ergens niet tevreden over bent. Ik las een review van iemand die zei dat een artikel niet op voorraad was, maar deze ervaring heb ik nooit gehad. In hun webshop bij het desbetreffende artikel staat duidelijk dat die bijvoorbeeld morgen al in huis is. Hierdoor weet je dat het artikel op voorraad is. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan met de bezorging, maar daar weet ik het fijne niet van. Ik heb nooit klachten gehad over de bezorging in ieder geval. Het is in ieder geval een hele leuke webshop met producten in precies mijn smaak. Ik shop er regelmatig.

    Devi 3 augustus 2021

  • Esmiralda
    Ervaring Bazaaronline.nl 2 reacties

    Onze ervaring over Bazaaronline.nl is heel goed. Waar we al weken op zoek zijn naar een mooie nieuwe meubel set en eigenlijk een geheel nieuw interieur, konden we nergens wat vinden. Soms zagen we een mooie tafel, dan weer een vloerkleed, maar nooit alles bijpassend. Toen kwamen we via vrienden van ons bij de webshop van Bazaaronline.nl uit. Een geheel andere stijl (oosters?) en toen we eenmaal een lampen set in de winkelwagen hadden liggen ging de rest eigenlijk vanzelf. Uiteindelijk een flink bedrag uitgegeven aan een geheel nieuwe meubel set, hoekbank, een paar lampen, spiegel, klok en een nieuw vloerkleed in de woonkamer.

    Esmiralda 5 juli 2021

  • Merel
    Prachtig oosters vloerkleed 0 reacties

    Super blij met mijn oosters vloerkleed, die ik gekocht heb bij Bazaaronline! Ik was al een tijdje op zoek naar een Oosters vloedkleed, maar ik kon nergens echt een mooie vinden. Toen kwam ik met toeval terecht op de website van Bazaaronline en zag dat ze veel verschillende soorten vloedkleden/tapijten verkochten. Mijn oog viel gelijk op een Perzisch vloedkleed en niet veel later heb ik hem besteld. De prijs viel mij reuze mee voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Wat mij ook aantrok aan het tapijt is dat deze water- en vuilafstotend is. Dat is gewoon mooi meegenomen. Gelukkig was de vloedkleed op voorraad en had ik hem de volgende dag in huis. Ik heb dus niks aan te merken op Bazaaronline en ik had al wat andere leuke bijpassende spulletjes gezien. Zoals ik al eerder had vermeld, is de kwaliteit van het tapijt erg hoog en het lijkt precies zoals op de foto's. Een erg goede webshop om kwalitatief goede vloedkleden te bestellen.

    Merel 1 juli 2021

  • Dinah
    Slechte ervaring Bazaaronline 1 reactie

    Ik heb het artikel besteld omdat de website beweerde dat het op voorraad was. Toen ik in april bestelde en ook veel geld betaalde was o nog erg optimistisch over mijn bestelling maar dit gevoel begon te vervagen nadat ik de CS had gebeld om de status van mijn bestelling te controleren. Ze vertelden me dat ze me terug zouden bellen, maar dat deden ze nooit. Na 2 weken gaven ze daadwerkelijk toe dat het bestelde artikel niet op voorraad was en dat ik nog 4 weken zou moeten wachten omdat ze het zouden moeten bestellen. Ik heb dubbel gecontroleerd of het artikel na 4 weken echt zou aankomen, wat ze bevestigden. Na 4 weken heb ik de status van mijn artikel opnieuw gecontroleerd en ze gaven toe dat het nog een week zou duren voordat het werd afgeleverd. Ik had echt moeite om ze te geloven, maar wachtte al zo lang dat ik opnieuw instemde. Toen het nog steeds niet was afgeleverd, vroeg ik de exacte bezorgdatum van mijn bestelling, anders zou ik deze bestelling moeten annuleren. CS beloofde me de volgende ochtend terug te komen met de exacte leverdatum: wat ze zeker niet hebben gedaan. Dus ik moest opnieuw sms'en om erachter te komen dat ze nog een week nodig hebben om het artikel te bezorgen! Ongelooflijk! Ik ben een zeer geduldige klant maar ik kan niet tegen verkeerde informatie en loze beloften! Het ergste vind ik dat ze op de hoogte lijken te zijn van dit soort situaties, dus dit gebeurt vaker. Ook kreeg ik geen voldoende compensatie aangeboden voor mijn lange wachttijd! Ik wil mijn geld terug want ik kan hier niets van geloven en jij ook niet dus bestel hier niet!

    Dinah 15 juni 2021

  • Leonie en harm
    BazaarOnline review 0 reacties

    Laat ik voorop stellen dat meubels bij elkaar zoeken geen gemakkelijke opgave is. Ik en mijn man Harm zijn tientallen meubelwinkels bij langs geweest en we liepen telkens wel tegen iets aan. Tegenwoordig hebben ze overal van die houten eettafels terwijl wij houden van een iets meer fancy look. Uiteindelijk uit gekomen bij Bazaaronline.nl waar ze oprecht hele mooie meubels verkopen met zeer korte levertijden. Alles wat we besteld hadden (eettafel, bijzettafel, salontafel, tv-meubel en wat verlichting) was op voorraad! Zagen zelfs een erg mooie tv-meubel met elektrische vlammen (sfeerhaard). Het is dat we naast ons tv-meubel al een open gashaard hebben anders kochten we die waarschijnlijk. Het is gewoon precies de webshop wat we nodig hadden. Wij houden allebei van goud en zwarte accessoires, lampen en gewoon een wat ander interieur dan wat de meeste casual mensen kiezen.

    In het kort:
    Super leuke webshop met eens wat anders dan de standaard meubelen wat je ziet in andere meubelzaken. Verzending is al gratis vanaf 50 euro en is de volgende dag in huis! Vrijwel alle producten wat ik heb gezien is op voorraad dus ja, kan moeilijk negatief zijn.

    Bedankt voor de mooie meubels BazaarOnline! Jullie hebben onze bon vast wel voorbij zien komen aangezien we best wat hebben besteld.

    Leonie en harm 6 juni 2021

  • Farida
    Oosterse woonaccessoires 0 reacties

    Vrijwel al mijn woonaccessoires koop ik bij Bazaaronline. Ze verkopen de leukste oosterse woonaccessoires voor goede prijzen. Ze reageren op werkdagen snel op mijn e-mails en ik word altijd goed geholpen. Ik heb er al een vloerkleed, diverse meubels, lampen en servies besteld. Ik heb zelfs al een cadeaukaart van Bazaaronline voor mijn verjaardag gevraagd. Ik ben erg positief over Bazaaronline omdat er ook niet veel winkels zijn die gespecialiseerd zijn in oosterse producten. Dat is wel de stijl die helemaal bij mij past. Verder hebben ze vaak goede kortingen op verschillende producten. Bazaaronline is de eerste winkel waar ik kijk wanneer ik leuke spullen zoek voor in mijn huis.

    Farida 5 juni 2021