Bedden

Bambulah

1 review
100% positief

Bambulah verkoopt klamboes in alle vormen en maten. Het zijn Nederlands ontworpen klamboes, gemaakt in Bali. Ze bieden de ultieme bescherming met een mooi design. Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het maken van de klamboes. Ze worden voornamelijk met de hand gemaakt door ambachtslieden met ongelooflijk vakmanschap. Bestel nu je handgemaakte en dus unieke klamboe bij Bambulah!


Reviews (1)

 • Milou
  Ideaal tegen muggen 0 reacties

  Op warme dagen slaap ik met mijn slaapkamerraam open en vanwege de muggen heb ik een klamboe besteld bij Bambulah. Ik heb gekozen voor "De Intan" klamboe. Dit is de goedkoopste klamboe voor een tweepersoonsbed.
  Toen ik de klamboe de volgende dag in huis kreeg was ik zeer verrast over de kwaliteit. Ik had geen hoge verwachtingen voor dat geld maar de klamboe is van zeer hoge kwaliteit. Dat zie en voel je direct.
  Ik had de klamboe direct boven mijn bed gehangen en het ziet er ook nog eens schitterend uit! Naast het feit dat ik nu beschermd ben tegen muggen, is het esthetisch ook erg fraai. Ik krijg helemaal een tropische vibe in mijn slaapkamer hihi. Maar het beschermt mij ook goed tegen muggen. Geen gezoem meer boven mijn hoofd en niet geheel onbelangrijk, geen muggenbulten de volgende ochtend.

  Milou 30 mei 2021