Dating

Badoo

10 reviews
20% positief
Positief
30% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief
Ontevreden over Badoo?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 10 )

  • Jeroen
    Goedkope datingsites Badoo 0 reacties

    Badoo is één van de weinige datingsites waarbij je er ook voor kunt kiezen om geen betaald abonnement te nemen en toch gebruik kunt maken van deze website.
    En dat is ook de reden waarom ik mij hier heb aangemeld, want ik vertik het om te gaan betalen voor een datingsite dat gaat mij te v er.
    Wel jammer dat er verder niet zo heel veel te doen is op deze site, ik vind hem redelijk saai.
    Maar voor meer spannende dingen zal je wel weer moeten betalen, maar ja het is in ieder geval gratis en dat is iets goeds.

    Jeroen 16 juli 2020

  • Leonardo
    Badoo account verwijderen 0 reacties

    Ik vind dit echt waanzinnig. De datingsite is top hoor, gratis en alles maar waarom denk je dat er miljoenen leden zijn? Ja, ze wervel leden wereldwijd, prima. Maar dat is zeker niet de echte reden! Ik probeerde dus mijn profiel te verwijderen, moest ik plots mijn wachtwoord invullen terwijl ik dus gewoon was ingelogd (anders kan je geen profiel verwijderen). Ik weet 100% zeker dat ik mijn wachtwoord weet dus heb die ingevoerd, POING wachtwoord incorrect, dus nog 2 keer geprobeerd: zelfde verhaal.
    Dit is geen fout in het systeem, het is ook niet mijn fout want het wachtwoord is 100% goed. Dit is wat Badoo doet, je kan bijna je account niet verwijderen. Wat je moet doen is een nieuw wachtwoord aanvragen via een link, dan nogmaals je profiel proberen te verwijderen en dan werkt het ineens wel en kan je je profiel EINDELIJK verwijderen. Niemand doet dit en denk dat bijna niemand weet dat het zo werkt. Zo komt Badoo dus aan veel INACTIEVE leden waar je niks aan hebt als lid!

    Leonardo 30 mei 2020

  • Frank weet beter
    Al het online dating draait om geld 0 reacties

    Heel veel nep leden die je proberen over te halen naar andere datingdiensten over te stappen. Als ze dat niet proberen dan proberen ze je in ieder geval over te halen naar whatsapp te gaan waar ze heel leuk met je chatten voor 2 dagen lang en daarna willen afspreken maar eerst moet er geld betaald worden. Waarom? Verschillende verhalen, iemand is ziek. Of de vrouw beheert een mijn die failiet gaat, ja je verzint het niet. Ik snap dat er best wat goedgelovige mensen zijn die hierin trappen en dus zo duizenden euro's overmaken naar waarschijnlijk een man of zelfs meerdere mannen. In nederland zelf zitten deze mannen niet, die komen meer uit het oostblok en dergelijke, zijn zelfs hele circuits zag ik laatst op de televisie. Gewoon hele huizen vol met rakkers die op nederlandse sites mannen geld afhandig proberen te maken. Dat online dating uberhaupt nog bestaat is voor mij een raadsel, serieus waar. Als dat nog niet genoeg is, heb je nu ook nog iets nieuws dat vrouwen voor de webcam dingen willen laten zien voor geld, ja, ja geld... ALLES DRAAIT OM GELD MENSEN, WELKOM OP AARDE!
    Ik schrijf deze review overigens over Badoo omdat het hier het ergste is van allemaal, waarom? Het is gratis. Fakers kunnen gewoon gratis een account aanmaken en ze kunnen hun lol niet op. Op een echt Nederlandse datingdienst zouden ze moeten betalen met iDeal, dat kunnen ze niet en daar is het dus een stuk minder.

    Frank weet beter 18 mei 2020

  • Stef
    Badoo veel verificaties werkt niet 0 reacties

    Ik vind het waanzinnig om te zien hoeveel nep en fake leden er aanwezig zijn op Badoo. Ik snap dat je er gratis gebruik van kan maken maar kom op zeg. Je moet foto verificatie doen, telefoon verificatie, facebook verificatie en ALSNOG wordt ik dagelijks aangesproken door buitenlandse dames die geld van mij willen stelen. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Hoeven vrouwen geen verificaties te doen of hoe zit dat? Om moedeloos van te worden!

    Stef 12 april 2020

  • Jimmy
    06 oplichters 0 reacties

    Ca 3 weken geleden leerde ik op de site Badoo een dame kennen.

    Op enig moment vroeg deze dame naar mijn telefoonnummer. Ik heb haar toen mijn 06 nummer gegeven en heb ik ook haar 06 nummer gevraagd. Zij heeft mij haar 06 nummer echter niet gegeven. Daarom heb ik toen het contact met deze dame beeindigd.

    Ik heb aan geen enkele andere dame op jullie site mijn 06 nummer gegeven. Zij was de enige dame aan wie ik mijn 06 nummer had gegeven.

    Afgelopen maandag 06-04 ontving ik een fake bericht van de belastingdienst naar mijn 06-nummer. Daarin werd gesteld dat ik achterstallige belastingschulden heb en werd ik gesommeerd om binnen 24 uur EUR 750 te betalen anders zou er conservator beslag worden gelegd.

    Maar ik kon direct aan de URL in mijn browser zien dat het geen originele mail van de belastingdienst was. Ik heb trouwens geen belastingschulden.

    Nu ik mijn 06-nummer alléén aan deze dame had gegeven, vermoed ik bijna zeker dat zij achter deze fake mail zat met als doel om te proberen mij af te persen.

    Ik ben voornemens om deze dame te berichten dat zij met de verkeerde persoon deze shit probeert uit te halen en ook vertellen dat ik haar levend vil als ik haar ooit mocht tegenkomen. Voorts dat ik ook de politie zal inschakelen.

    Jimmy 10 april 2020

  • Cristel
    Tim Lucas uit beverwijk met badoo en hotornot ... 0 reacties

    Deze meneer heeft meerdere accounts is een heel gevaarlijk man.
    Hij is heel charmant met praten ben der ook in getrapt.had met hem afgesproken op een centraal punt daar was hij niet.hij vroeg of ik naar ze huis kon komen nadat ik belde waar hij bleef der was iets met zijn hond.dacht oke prima.daar aangekomen deed er al een heel ander persoon open dan op de foto stonk naar alcohol .eenmaal boven vroeg hij me te drinken kreeg cola ..dronk ik op..vond het een beetje raar smaken maar dronk het op.vanaf toen weet ik niks meer.werd wakker naakt op de bank.was helemaal in paniek wist niet wat er was gebeurd.kwam tot ontdekking dat er ook geld weg was.deze man is vies hij maakt nog meer slachtoffers .heb hem nog erop aangesproken hij gaf het nog toe ook
    Heb dinsdag een afspraak voor aangifte en neem aan dat deze viezerik wordt verwijderd van badoo en hotornot.

    Cristel 21 oktober 2019

  • Danielle
    Goede site met klein nadeel 0 reacties

    Ik vind het heerlijk om af en toe even een beetje op een site als badoo te zitten en lekker los met mannen te kunnen praten.
    Doordat ik dit niet met grote regelmaat doe heb ik er geen behoefte aan om voor een grote dure site te kiezen en dus ben ik op badoo uitgekomen.
    Deze is in principe perfect voor mij omdat deze toch gratis is en het dus niet erg is als ik er een tijdje niet op zit.
    Wat ik wel een klein nadeel aan badoo vind is, omdat de website gratis is, werkelijk iedereen hier op komt en er ook best wel enge gluiperds tussen zitten.
    Ik ben daar altijd heel kortaf tegen en dan is het meestal ook wel gelijk over, maar dat is wel een beetje wat je hier voor lief moet nemen bij een verder keurige website.

    Danielle 22 juli 2019

  • Jan
    Gratis maar meer ook niet 1 reactie

    Badoo heeft 1 groot voordeel aan de website en dat is dat het gratis is.
    Maar met dit voordeel heb je ook gelijk alles gezegd want meer dan dit stelt het ook niet voor.
    Zonder het gratis deel zouden er waarschijnlijk nog amper leden op zitten want het is helemaal geen mooie of goede website om op te daten.
    De enige reden dat ik hier ook op zit is dat het gratis is en daarnaast zit ik nog op een ‘goede’ betaalde datingsite en deze heb ik dan gewoon voor erbij.
    Dus het is op zich leuk om er als extraatje bij te doen maar om alleen op deze site te zitten zou denk ik niet zo veel effect hebben.
    Het moet het hier ook echt van het gratis gebeuren hebben, dat hoor ik eigenlijk van iedereen en dat zegt wel wat over de dite als je het mij vraagt.

    Jan 6 juni 2019

  • Ferdi
    Pas op voor mensen die over KIK beginnen 2 reacties

    Ondanks dat deze datingsite gratis is ben ik allerminst tevreden. Er zitten heel veel neppers en fakers op om je over te halen naar andere diensten te gaan, het liefste KIK, mensen NIET DOEN! Dit is een anonieme app en het enige waarvoor ze dit doen is om je geld afhandig te maken, want op zulke ANONIEME apps kunnen ze doen en laten wat ze willen. Blijf altijd in de dating omgeving en laat je dus niet te snel lokken naar een andere website of app. Dit heeft mij vrij veel geld gekost en de politie zei: tja, het gaat via KIK, we kunnen niets doen. Ongelofelijk.

    Ferdi 24 mei 2019

  • Wes
    No cure no pay 0 reacties

    1 van de betere datingsites van dit moment, waarom? Het is GRATIS, wat wil je nog meer? No cure no pay. Daarnaast heb je miljoenen keuze. Klein nadeeltje, althans dat heb ik ondervonden na een tijdje op Badoo actief te zijn, is het feit dat er wel veel nep leden op aanwezig zijn. Krijg wel het idee dat Badoo er alles aan doet om deze leden te weren want de profielen zijn ook zo weer gevlogen.

    Wes 16 mei 2019