Badoo
Dating

4 reviews
Positief
1
Neutraal
2
Negatief
1

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 1.289 keer bezocht.

Reviews ( 4 )

 • Danielle (45)
  Goede site met klein nadeel 0 reacties

  Ik vind het heerlijk om af en toe even een beetje op een site als badoo te zitten en lekker los met mannen te kunnen praten.
  Doordat ik dit niet met grote regelmaat doe heb ik er geen behoefte aan om voor een grote dure site te kiezen en dus ben ik op badoo uitgekomen.
  Deze is in principe perfect voor mij omdat deze toch gratis is en het dus niet erg is als ik er een tijdje niet op zit.
  Wat ik wel een klein nadeel aan badoo vind is, omdat de website gratis is, werkelijk iedereen hier op komt en er ook best wel enge gluiperds tussen zitten.
  Ik ben daar altijd heel kortaf tegen en dan is het meestal ook wel gelijk over, maar dat is wel een beetje wat je hier voor lief moet nemen bij een verder keurige website.

  Danielle (45) 22 juli 2019
 • Jan (36)
  Gratis maar meer ook niet 1 reactie

  Badoo heeft 1 groot voordeel aan de website en dat is dat het gratis is.
  Maar met dit voordeel heb je ook gelijk alles gezegd want meer dan dit stelt het ook niet voor.
  Zonder het gratis deel zouden er waarschijnlijk nog amper leden op zitten want het is helemaal geen mooie of goede website om op te daten.
  De enige reden dat ik hier ook op zit is dat het gratis is en daarnaast zit ik nog op een ‘goede’ betaalde datingsite en deze heb ik dan gewoon voor erbij.
  Dus het is op zich leuk om er als extraatje bij te doen maar om alleen op deze site te zitten zou denk ik niet zo veel effect hebben.
  Het moet het hier ook echt van het gratis gebeuren hebben, dat hoor ik eigenlijk van iedereen en dat zegt wel wat over de dite als je het mij vraagt.

  Jan (36) 6 juni 2019
 • Ferdi (25)
  Pas op voor mensen die over KIK beg... 2 reacties

  Ondanks dat deze datingsite gratis is ben ik allerminst tevreden. Er zitten heel veel neppers en fakers op om je over te halen naar andere diensten te gaan, het liefste KIK, mensen NIET DOEN! Dit is een anonieme app en het enige waarvoor ze dit doen is om je geld afhandig te maken, want op zulke ANONIEME apps kunnen ze doen en laten wat ze willen. Blijf altijd in de dating omgeving en laat je dus niet te snel lokken naar een andere website of app. Dit heeft mij vrij veel geld gekost en de politie zei: tja, het gaat via KIK, we kunnen niets doen. Ongelofelijk.

  Ferdi (25) 24 mei 2019
 • Wes (27)
  No cure no pay 0 reacties

  1 van de betere datingsites van dit moment, waarom? Het is GRATIS, wat wil je nog meer? No cure no pay. Daarnaast heb je miljoenen keuze. Klein nadeeltje, althans dat heb ik ondervonden na een tijdje op Badoo actief te zijn, is het feit dat er wel veel nep leden op aanwezig zijn. Krijg wel het idee dat Badoo er alles aan doet om deze leden te weren want de profielen zijn ook zo weer gevlogen.

  Wes (27) 16 mei 2019

Plaats een review