Winkel

Babypark

4 reviews
50% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Babypark? Probeer dan eens City-Bikes.nl.
Deze pagina is 1.306 keer bezocht.

Reviews ( 4 )

 • Yvonne (33)
  Babypark laagste prijs garantie 0 reacties

  Babypark verkoopt eigenlijk alleen maar A merken dus wat dat betreft is het wel een dure winkel, maar daarentegen hanteren ze wel de laagste prijs garantie. Dus als je hetzelfde product ergens anders goedkoper kunt krijgen en dit kunt bewijzen, dan kun je het product daad voor diezelfde lagere prijs mee krijgen.

  Ik vind het slim dat ze dit doen want op die manier houden ze hun klanten ook echt bij hunzelf, want anders zouden de mensen het ergens anders gaan kopen. Nu maken ze misschien iets minder winst op dat product maar dat is altijd nog beter dan dat ze het helemaal niet verkocht hadden

  Yvonne (33) 20 december 2019
 • Marcel (36)
  Babypark duur 0 reacties

  Babypark is zo’n winkel waar je goed je geld kwijt kunt!
  Bij alles denk je dit hebben we nodig dus laten we het maar aanschaffen. En dat klopt ook deels want vaak heb je het ook nodig, maar bij babypark heb je alleen de topkwaliteit producten te koop en dit is dus hartstikke duur.
  En dat is iets wat lang niet altijd perse nodig is.
  Natuurlijk is kwaliteit bij bepaalde dingen erg belangrijk, maar er zijn ook producten waarbij je prima een wat goedkopere variant kunt kiezen zonder dat dit erg is voor de baby.
  Denk bijvoorbeeld aan kledinghangers en dat soort kleine onbenullige dingen, die kun je ook bij de wibra ofzo kopen voor veel minder geld.

  Marcel (36) 7 november 2019
 • Laura (29)
  Babypark review 0 reacties

  Bij Babypark vind je echt alles wat je ook maar nodig zou kunnen hebben voor een baby, en daarbij ook nog heel veel extra spullen wat eigenlijk echt onzin is.
  Voordat je naar een winkel als deze gaat, zou ik iedereen aanraden om je eerst echt te gaan verdiepen in wat je nodig hebt en vervolgens een lijstje te maken en je hier ook (grotendeels) aan te houden.
  Want als je daar eenmaal loopt lijkt alles zo lief en mooi dat je alles wel zou willen kopen en als je de verkoopsters zou moeten geloven heb je dan ook ineens alles nodig.
  Daarbij zijn de meeste dingen die bij Babypark te koop zijn ook ontzettend duur, een heel aantal producten kun je veel goedkoper online vinden dan dat je daar in de winkel hebt.
  Misschien is de kwaliteit van de dingen die je online vindt wel wat minder, maar zo veel zal dat toch ook weer niet uitmaken lijkt mij.
  Als het echt onveilig zou zijn of iets dergelijks, dan zou het helemaal niet te koop zijn zo zie ik het ten minste.

  Laura (29) 23 augustus 2019
 • Monica (30)
  Babypark beoordeling 1 reactie

  Ik ben nu 31 weken zwanger van ons eerste zoontje en wij hebben bijna al onze spullen bij Babypark aangeschaft. Ze hadden ook een hele mooie aanbieding op dat moment, bij een kinderkamer en een kinderwagen kregen wij een gratis box inclusief boxmatras. Dat lijkt misschien niet zo heel veel, maar iedereen die in verwachting is of al kinderen weet hoe duur alles voor baby's is en dan zijn dit soort aanbiedingen heel erg welkom.

  Aangezien het ons eerste kindje is, was alles ook nieuw voor ons. Natuurlijk hadden we wel wat onderzoek op het internet gedaan en waren we al iets wijzer geworden, maar dan nog is het allemaal heel overweldigend als je daar komt. Eén van de medewerksters daar heeft ons heel goed geholpen en veel advies gegeven, zonder dat we het idee hadden dat ze ons gewoon bij alles het duurste van het duurste wilde verkopen. Ik was hier heel tevreden over en erg blij mee.

  Ze hebben alleen niet alles op voorraad en als er iets besteld moet worden kan dit best even duren, dus je moet niet op het allerlaatste moment iets gaan bestellen als je geen stress wilt hebben of het wel op tijd geleverd wordt. Maar verder kan ik het zeker aanraden.

  Monica (30) 22 augustus 2019

Plaats een review