Daguitje

Aviodrome

Lelystad, Flevoland

10 reviews
50% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
30% negatief
Negatief
Ontevreden over Aviodrome?

Probeer eens de beste keuze Wildlands Adventure Zoo.


Reviews ( 10 )

  • Max
    Aviodrome prijzig uitstapje 0 reacties

    Voor een daguitje of uitstapje, zoals je dit wel kunt noemen, vind ik Aviodrome behoorlijk aan de prijzige kant.
    Als je een echte vliegtuigen liefhebber bent, dan heb je dat geld er waarschijnlijk graag voor over maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat veel mensen dit te veel geld vinden voor wat je er voor terug krijgt.

    Max 22 maart 2020

  • Sem
    Aviodrome jongensdroom 0 reacties

    Ik weet nog dat ik hier als jongen met mijn vader en mijn grote broer naartoe ben geweest. Wat vond ik dit geweldig! Ik was altijd helemaal weg van vliegtuigen, nog steeds trouwens, maar dan in mindere mate. Dan is een daguitje naar Aviodrome helemaal het einde voor zo’n jongetje, in kan me nog steeds herinneren hoe opgetogen ik die dag was en hoe ik mijn ogen heb uitgekeken bij alle mooie vliegtuigen die hier te zien waren nieuw en oud.

    Sem 7 maart 2020

  • Dennis
    Veel informatie bij Aviodrome 0 reacties

    Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar voor mensen zoals ik, die echt een passie voor vliegtuigen hebben en dan vooral voor oude vliegtuigen dan is Aviodrome een top uitje om naar toe te gaan.
    Je kunt hier ontzettend veel informatie krijgen van de mensen die er rondlopen, zij zijn overal goed van op de hoogte en kunnen leuk vertellen.
    Ik ben hier nu al twee keer geweest en weet bijna zeker dat ik er ooit nog wel een keer naartoe zal gaan.

    Dennis 17 februari 2020

  • Jens
    Aviodrome vliegtuigen 0 reacties

    Ik vind het lastig om te bepalen of dit wel of geen goed idee is voor een daguitje. Voor mij wel bijvoorbeeld, maar ik ben nou eenmaal gek op vliegtuigen dus overal waar vliegtuigen zijn daar heb ik een leuke dag. Zelfs als je mij mee zou nemen naar Schiphol dan zou ik mij alsnog prima vermaken. Mijn vrouw daarentegen houdt niet perse van vliegtuigen, net als ieder normaal mens hahahahaha, en zij heeft zich hier flink verveeld. Dus vandaar mijn tweestrijd met het beoordelen van Aviodrome, ik denk dan ook dat ik een beetje in het midden blijf.

    Jens 8 februari 2020

  • Levi
    Aviodrome saai 0 reacties

    Ik had hier hele hoge verwachtingen van, maar hierin ben ik erg teleurgesteld Het was totaal niet wat ik er van had verwacht, het was zelfs saai. En dat wil wat zeggen want ik ben een groot liefhebber van (oude) vliegtuigen, dus als ik het saai vind dan is het echt niet best. Je kunt vliegtuigen bekijken maar dat is dan ook alles. Ze zouden het best allemaal wat interessanter kunnen maken en wat meer voor alle leeftijden.

    Levi 31 januari 2020

  • Erwin
    Aviodrome Lelystad 0 reacties

    Wat een leuk museum is dit! Onze kinderen hebben zich hartstikke goed vermaakt, maar wij ouders hebben ook een hele leuke dag gehad. Bij binnenkomst kregen we gelijk een korte uitleg over het museum en een vrijwilliger van het museum liep met ons mee en heeft ons allerlei mooie verhalen verteld over de verschillende vliegtuigen. Je kunt daar films over de vliegtuigen bekijken, er zijn flight simulators en heel erg veel vliegtuigen, oude en nieuwe. Je hebt er zelfs schiphol, zoals het er bijna honderd jaar geleden uit zag, dat hebben ze helemaal nagebouwd. Heel erg gaaf!

    Erwin 20 januari 2020

  • Ilse
    Aviodrome valt tegen 0 reacties

    Ik had hele hoge verwachtingen van Aviodrome en toen ik er eenmaal een keer was twee maanden geleden werd ik behoorlijk teleurgesteld.
    Het was lang niet zo omvangrijk en indrukwekkend als wat ik had verwacht.
    Het was behoorlijk kleinschalig en je kon veel minder details zien dan dat ik vooraf hoopte.
    Voor mij was dit dus een ervaring die behoorlijk tegen was gevallen

    Ilse 16 januari 2020

  • Rene
    Aviodrome Lelystad erg mooi 0 reacties

    Echt heel leuk dat Nederland een eigen Luchtvaart museum. Aviodrome te Lelystad is heel leuk om eens heen te gaan als je van vliegtuigen cq de luchtvaart houdt. Ook voor kinderen valt er genoeg te bekijken en te doen. Ik raadt mensen zeker aan hier eens een kijkje te nemen.

    Rene 15 januari 2020

  • Wim
    Luchtvaartmuseum aviodrome valt tegen 1 reactie

    Een aantal weken geleden ben ik met mijn zoons naar het Luchtvaartmuseum Aviodrome geweest, omdat wij allemaal erg van vliegtuigen en dergelijke houden.
    Vandaar dat wij hadden verwacht dat dit helemaal iets voor ons zou zijn, totdat wij er aan kwamen en zagen dat het eigenlijk niet zo veel voor stelt.
    Het is heel erg gericht op kinderen en het vermaken hiervan en veel te weinig op de volwassen mensen die hier ook serieus in geïnteresseerd zijn.
    Daardoor is er niet eens zo heel veel nieuws te leren voor mensen zoals wij, voor onwetenden wel hoor.
    Dus het zal ook lang niet voor iedereen een tegenvaller zijn, dat weet ik zeker, maar het was totaal niet wat wij hiervan hadden verwacht en van hadden gehoopt.
    Gelukkig zit er wel een goed restaurant in de buurt en hebben we de dag daar wel op een heerlijke manier afgesloten met een hele goede biefstuk, echt mannen voer ;-)
    Maar het was geen uitstapje die voor herhaling vatbaar is en voor mensen van volwassen leeftijd zou ik het ook niet aanraden om hier naartoe te gaan.

    Wim 21 juli 2019

  • Monique
    Droom voor iedere jongen 1 reactie

    Het luchtvaartmuseum is volgens mij de droom van iedere jongen die uitkomt als je hier naartoe gaat en niet alleen voor de jongens trouwens, als ik naar mijn man kijk en hoe blij hij was toen hij al deze mooie dingen zag die daar te bewonderen zijn.
    Ik vind het leuk dat er steeds meer van dit soort dingen in nederland komen, zodat je met allerlei verschillende interesses van alles kunt bezoeken en het is ook gewoon ontzettend interessant om dit eens een keer te gaan bekijken, ook voor mij als volwassen vrouw zijnde is dit leuk.
    Dus als je nog een keer een leuk uitje zoekt voor in een vakantie of een vrije dag met je kinderen, dan is het luchtvaartmuseum echt leuk om naartoe te gaan, het is niet eens duur om er naar binnen te gaan en de kinderen kijken hun ogen gegarandeerd uit en jijzelf ook.

    Monique 14 juli 2019


Gerelateerde blogs

Coronavirus zorgt voor problemen daguitjes
Coronavirus zorgt voor problemen daguitjes

Iedereen heeft het erover: het Coronavirus. Moet ik boodschappen inslaan? Veel mensen blijven thuis of gaan thuis aan het ... Lees verder

Daguitje 13 maart 2020