Daguitje

Artis

Amsterdam, Noord-Holland

4 reviews
75% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over Artis?

Probeer eens de beste keuze Safaripark Beekse Bergen.


Reviews (4)

 • Jorg
  Amsterdam uitstapje 0 reacties

  Als je uit Amsterdam of omstreken komt, dan ben je sowieso wel renkever in Artis geweest en zo niet dan mis je echt iets en moet je hier absoluut een keer naartoe gaan.

  Maar ook als je hier niet vandaan komt, maar er wel in de buurt bent dan is het zeker de moeite waard om een keer naar Artis toe te gaan en hier even een kijken te gaan nemen.

  Persoonlijk vind ik dit het mooiste dierenpark van heel Nederland, maar de kans is groot dat ik door mijn woonplaats deels bevooroordeeld ben natuurlijk.

  Jorg 7 augustus 2020

 • Jorg
  Diertjes kijken 0 reacties

  Eindelijk kunnen we weer iets simpels doen als lekker naar de dierentuin gaan om diertjes te kijken. Wat eerder normaal was en wat we dus ook geregeld deden, kon in de tijd van de lockdown ineens niet meer. Mijn zoontje kon niet wachten om weer te gaan ‘tiertjes tijten’ zoals hij dat noemt.
  Juist op dit soort momenten keer je het dan wel weer extra waarderen, dus laat het een wijze les voor ons allen zijn om alles wat meer te gaan waarderen en Om alles niet zo maar voor lief te nemen.

  Jorg 1 juni 2020

 • Menno
  Artis dierenpark 0 reacties

  Bij een regenachtige dag gaan wij vaak even naar Artis, we wonen er vlakbij. We weten dat op de zonnige dagen het er bomvol is en dan vind ik er weinig aan. Maar wanneer het regent, gaat bijna niemand hier naartoe en de kinderen maakt dat echt niets uit. Die vermaken zich hier toch wel, of het nu regent of niet. En dat een dierenpark voor kinderen is vind ik ook iets achterhaalds, want ook voor volwassenen is en blijft het bekijken van dieren toch altijd iets speciaals en leuks houden.

  Menno 9 april 2020

 • Jorg
  Artis met kinderen 0 reacties

  Ik woon al mijn leven lang in Amsterdam en ik ben nog nooit zo vaak in Artis geweest als dat ik nu ga met mijn kinderen.
  Iedere maand gaan we hier minimaal wel twee keer naartoe.
  We hebben dan ook een abonnement aangeschaft en dit kan prima uit.
  Mijn kinderen vinden het geweldig en zijn dol op dieren dus ik doe ze hier echt een plezier mee.
  En wij kunnen er lekker koffie drinken terwijl de kinderen ook even in de speeltuin kunnen spelen.
  Dus wanneer de kinderen wat vervelend zijn of gewoon voor een leuk dagje uit dan kiezen wij er vaak voor om lekker even naar Artis te gaan.
  Soms voor een hele middag, maar ook wel eens voor maar ene half uurtje.
  Dat is het mooie aan een abonnement.

  Jorg 10 december 2019