Dating

AnotherLove

3 reviews
33% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
67% negatief
Negatief
Ontevreden over AnotherLove?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 3 )

 • Patrick
  Slechte beoordeling 0 reacties

  Als je op internet zoekt naar de website anotherlove, dan kon je een heleboel positieve en goede beoordelingen tegen.
  Welke mensen deze beoordelingen geschreven hebben dat vraag ik mij af en ook of ze op dat moment wel helemaal honderd procent bij zinnen waren.
  Ik heb namelijk weinig goeds te zeggen over deze site en ik ben echt geen pessimist, maar deze website is toch echt wel zo’n ding dat werkelijk alles slaat.
  Dus als je een keer een leuk afspraakje of zo zoekt, zoek dit alsjeblieft niet hier want dat ga je toch niet vinden.

  Patrick 31 juli 2019

 • Michaela
  Alleen maar vreemdgangers 1 reactie

  Was ik toch even volkomen verkeerd ingelicht over deze website!
  Ik had nooit begrepen dat dit een website was speciaal voor alle gore vreemdgangers die er in Nederland te vinden zijn en die dit niet eens onder stoelen of banken steken maar er gewoon voor uitkomen op deze site.
  Zelf vind ik dit verachtelijk en snap ik ook echt niet hoe mensen dit kunnen doen!
  Waarschijnlijk hebben zij nooit aan de andere kant gestaan, want als jouw partner is vreemd gegaan en jij degene bent die enorm gekwetst achter blijft, dan denk je nog wel even een extra keer na voordat je een ander zoiets aan doet!
  En dat hier een website is die hier speciaal voor gemaakt is dat is natuurlijk al helemaal te zot voor woorden! Belachelijk gewoon!

  Michaela 15 juli 2019

 • Albert
  Another Love beoordeling 1 reactie

  Ik ben Albert, een vrijgezelle man van 50 jaar oud, die nu al ruim 10 jaar gescheiden is van zijn ex-vrouw. Nu de kinderen allemaal oud genoeg zijn om hier weinig tot geen moeite mee te hebben, vond ik het wel weer eens een keer tijd worden dat ik op zoek zou gaan naar een leuke relatie of in ieder geval weer in het datingcircuit zou stappen.
  Dit heb ik gedaan door me aan te melden op Another Love en sinds ik dat heb gedaan heb ik allerlei prachtige vrouwen leren kennen die stuk voor stuk heel mooi en aardig zijn.
  Ik heb zelfs met een aantal contact waarvan ik een kans inschat dat dit wel eens iets moois zou kunnen worden, ik hoop het in ieder geval van harte. Dat zou helemaal geweldig zijn.

  Albert 12 juli 2019