Wellness

Anholts

Schoonebeek, Drenthe

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Reviews (2)

 • Bert
  Anholts ervaring 0 reacties

  Normaal gesproken ga ik altijd een weekendje of een dag naar een grote wellness Spa en dan ga ik voor het complete pakket.
  Als ik het doe dan doe ik het goed.
  Maar een tijdje terug ben ik maar anholts geweest op uitnodiging van een vriend van mij.
  anholts is een stuk kleinschaliger dan wat ik gewend was, maar het ziet er allemaal keurig verzorgd uit daar.
  Toch is dit niet echt mijn ding, ik ga liever ergens naartoe waar je meer opties en keuzes hebt, dus een volgende keer zal ik gewoon weer naar een grotere Spa gaan.

  Bert 25 oktober 2019

 • Danielle
  Beoordeling Anholts 0 reacties

  Op het moment kun je bij onze Jumbo sparen voor een vrijkaartje voor Anholts, dat is compleet aan mij besteed want ik ben een groot liefhebber van sauna's en ik ga altijd graag naar Anholts toe!
  Het enige waar ik nu een klein beetje bang voor ben is dat ik er wat bekenden tegen zal komen binnenkort, omdat ik hoogstwaarschijnlijk niet de enige ben die voor deze vrijkaarten aan het sparen is.
  Dus de kans dat je iemand uit je woonplaats tegen het lijf loopt terwijl je in je geboorte kostuum rondwandelt is behoorlijk aanwezig.
  Dat is nou niet bepaald iets waar ik heel erg naar uit kijk, of het moet al een hele knappe man zijn maar die kan ik me zo niet voor de geest halen die ook boodschappen doet bij dezelfde supermarkt als ik.
  Wie weet is het vrijkaartje wel een tijd geldig en kan ik er over een tijdje ook nog gebruik van maken, dat zou denk ik al een stuk beter zijn.
  Maar hoe dan ook maak ik hier graag gebruik van en zal ik met liefde nog een keer extra naar Anholts toe gaan.
  Het is hier altijd erg goed schoongemaakt en hygiëne is voor mij erg belangrijk, zelf wil ik ook altijd dat alles bij mij thuis schoon is dus dat moet het bij iets als een sauna al helemaal zijn.

  Danielle 14 augustus 2019