Vliegvakantie

Alltours

9 reviews
67% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
11% negatief
Negatief
Ontevreden over Alltours?

Probeer eens de beste keuze Corendon.

Vliegvakantie aanbieders prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

  • Julian
    Alltours vakantie 0 reacties

    Mijn gezin en ik gaan al jaren op vakantie met Alltours. Jaren geleden zijn mijn vrouw en ik hier mee begonnen en toen we eenmaal gezien hadden hoe goed dit altijd geregeld werd, wilden we niet meer anders. Sindsdien gaan we via alltours op vakantie en dit zal ook nog wel een tijdje zo blijven. Zolang het ons goed bevalt, zie ik geen reden om voor iets anders te kiezen. Helaas worden alle vakanties nu zo'n beetje afgezegd in verband met corona, maar ook dat gaat wel weer over en dan kunnen we weer genieten.

    Julian 9 april 2020

  • Linda
    Alltours vakantie ervaring 0 reacties

    Wij wilden graag een keer weten hoe het zou zijn om zonder tent op vakantie te gaan, dat alles al voor je geregeld was. En zo kwamen we bij Alltours uit, de hele reutemeteut zat bij het all inclusive bedrag in en we hoefden zelf verder niets meer te doen. Voor even vonden we dit heerlijk maar op den duur gingen we het kamperen toch missen. Dus Alltours treft geen blaam, maar de hele ervaring is helaas niets voor ons. Wij zijn mensen die liever kamperen

    Linda 21 februari 2020

  • Romy
    Jaren op vakantie met Alltours 0 reacties

    Al sinds ik niet meer met mijn ouders op vakantie ga, maar zelf met mijn vriend gaan we op vakantie via Alltours.
    Altijd tevreden geweest over het gemak van het boeken, inpakken en gaan met die banaan.
    Nooit stress gehad over het reizen en de accomodaties omdat we vooraf wisten dat alles keurig was geregeld en we ons nergens druk over hoefden te maken.
    Onze vakantie voor 2020 ook alweer geboekt hier.

    Romy 8 februari 2020

  • Sylvia
    Beperkte vakantie keuze 0 reacties

    Ik vind dit soort organisaties altijd heel handig om je vakantie bij te regelen, omdat het enige wat je dan zelf hoeft te doen is op tijd op het vliegveld zijn met je koffer en zij regelen de rest.
    Maar ik vind de keuze in vakanties wel beperkt, het is veel all inclusive of iets wat daar op lijkt en als je daar niet van houdt dan heb je al een probleem.
    Voor ons werkt dit prima maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier gelukkig van wordt.

    Sylvia 24 januari 2020

  • Alltours vakantieganger
    Alltours heerlijke vakantie 0 reacties

    Wij zijn er net weer van een heerlijke vakantie naar de zon, geregeld door Alltours. We hadden het niet beter kunnen treffen, het was er prachtig weer, de omgeving was geweldig en ook de accommodatie was top geregeld. Dit was voor ons de eerste keer met Alltours, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we via dit bedrijf onze vakantie boeken.

    Alltours vakantieganger 22 januari 2020

  • Ilse
    Alltours klacht 0 reacties

    Ik heb het al in een eerdere reactie hierop gelezen, maar ik heb een klacht over Alltours die ik toch even wil uitspreken en die gaat als volgt:
    Bijna alle mederwerkers hiervan spreken Duits, Nederlands verstaan ze niet en hij Engels is maar heel gebrekkig.
    Maar mijn Duits is gebrekkig dus dan ben ik bang dat er miscommunicatie ontstaat.
    Ik vind niet dat je er maar van uit mag gaan dat alle Nederlanders vloeiend Duits spreken, want dat is echt niet zo en dat denken zij schijnbaar wel.

    Ilse 10 januari 2020

  • Sander
    Keurig geregeld 0 reacties

    Mijn familie en ik gaan nu al jaren op vakantie met Alltours en iedere keer is het keurig geregeld allemaal. Je stapt in het land van bestemming het vliegtuig uit en het busje met reisgids staat daar al klaar om je naar de bestemming te brengen. Ook krijg je de volgende dag de mogelijkheid om met iemand van Alltours te praten en zij geven dan aan welke leuke dingen je daar allemaal kunt doen en / of bezichtigen, hierin ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Een dag voor je vertrek kun je dan bij de receptie vinden hoe laat de Alltours bus je weer op komt halen om je naar het vliegveld te brengen en zo hoef je jezelf dus verder nergens druk over te maken en kun je op en top genieten van je vakantie en regelt Alltours de rest. Nu wij eenmaal op deze manier op vakantie zijn geweest, willen mij vrouw en ik niet meer anders, dit bevalt ons perfect.

    Sander 7 juli 2019

  • Bas
    Alltours veel Duitse taal 1 reactie

    Prima reisbureau, goed vertegenwoordigd in Turkije met enkele mooie hotels als optie. Voor 15 dagen besteld dus zit er nog wel even. Volgende keer bestel ik weer bij Alltours. Oja klein nadeel: veel is in het Duits. Tourbegeleiding en tevens bediening en dergelijke van het hotel, dit kan overigens verschillen.

    Bas 1 juni 2019

  • Lisa
    Alltours goed vertegenwoordigd in Turkije 0 reacties

    Als je naar Turkije wilt moet je bij Alltours zijn, ik denk in totaal de meeste keuzes in hotels en resorts. Persoonlijk ga ik graag naar Lonicera Resort & Spa te Avsallar. Is wel 2 uurtjes in de bus nadat je geland bent maar het resort is het waard. Aan het strand: een mooi geel strand zonder stenen en schelpen.

    Lisa 30 mei 2019