Alltours

Alltours
Vakantie

3 reviews
Positief
3
Neutraal
Negatief

Ontevreden over Alltours? Probeer dan eens De Vakantiediscounter.
Deze pagina is 1.290 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Sander (49)
  Keurig geregeld 0 reacties

  Mijn familie en ik gaan nu al jaren op vakantie met Alltours en iedere keer is het keurig geregeld allemaal. Je stapt in het land van bestemming het vliegtuig uit en het busje met reisgids staat daar al klaar om je naar de bestemming te brengen. Ook krijg je de volgende dag de mogelijkheid om met iemand van Alltours te praten en zij geven dan aan welke leuke dingen je daar allemaal kunt doen en / of bezichtigen, hierin ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Een dag voor je vertrek kun je dan bij de receptie vinden hoe laat de Alltours bus je weer op komt halen om je naar het vliegveld te brengen en zo hoef je jezelf dus verder nergens druk over te maken en kun je op en top genieten van je vakantie en regelt Alltours de rest. Nu wij eenmaal op deze manier op vakantie zijn geweest, willen mij vrouw en ik niet meer anders, dit bevalt ons perfect.

  Sander (49) 7 juli 2019
 • Bas (30)
  Alltours veel Duitse taal 1 reactie

  Prima reisbureau, goed vertegenwoordigd in Turkije met enkele mooie hotels als optie. Voor 15 dagen besteld dus zit er nog wel even. Volgende keer bestel ik weer bij Alltours. Oja klein nadeel: veel is in het Duits. Tourbegeleiding en tevens bediening en dergelijke van het hotel, dit kan overigens verschillen.

  Bas (30) 1 juni 2019
 • Lisa (28)
  Alltours goed vertegenwoordigd in T... 0 reacties

  Als je naar Turkije wilt moet je bij Alltours zijn, ik denk in totaal de meeste keuzes in hotels en resorts. Persoonlijk ga ik graag naar Lonicera Resort & Spa te Avsallar. Is wel 2 uurtjes in de bus nadat je geland bent maar het resort is het waard. Aan het strand: een mooi geel strand zonder stenen en schelpen.

  Lisa (28) 30 mei 2019

Plaats een review