Autoverzekering

Allianz Global Assistance

10 reviews
60% positief
Positief
30% neutraal
Neutraal
10% negatief
Negatief

Allianz Global Assistence is een pechhulp, fiets- en reisverzekering aanbieder.

Ontevreden over Allianz Global Assistance?

Probeer eens de beste keuze Centraal Beheer Auto.

Autoverzekeringen prijzen vergelijken.


Reviews ( 10 )

 • Leo
  Goede autoverzekering maar geen online interface 0 reacties

  Na het importeren van een tweedehands auto uit Duitsland wou ik deze uiteraard graag verzekeren. Dit kon niet bij mijn huidige verzekeraar, omdat ze geen import auto's met een relatief hoog vermogen verzekeren. Dus ik moest opzoek naar een nieuwe verzekering voor mijn auto. Zodoende kwam ik bij Allianz terecht.

  Het voordeel was dat zij als een van de weinigen mijn nieuwe auto wouden verzekeren, alleen vind ik het een groot nadeel dat je niks online kunt regelen, zoals bij mijn oude autoverzekering. Alles gaat via de telefoon en op die manier ontstaat er ook veel miscommunicatie of afspraken die vervolgens niet doorgevoerd worden. Het was makkelijker geweest als je eenvoudig online je gegevens kan wijzigen en je schadeformulier kunt invullen. Helaas is dit niet het geval, maar ik had niet veel keuze. Hopelijk doen ze wat met deze kritiek.

  Leo 23 april 2021

 • Quin
  Auto verzekeringen 0 reacties

  Er zijn zo veel verschillende auto verzekeringen en wanneer kies je dan de juiste, dat blijft altijd de vraag en een moeilijke keuze.
  Ik heb voor deze verzekering gekozen en zoals het er nu allemaal uitziet bevalt mij dit wel prima.
  De prijs kan natuurlijk altijd beter, maar ik mag niet klagen wat dat betreft.
  Er zijn veel verzekeringen die nog een stuk duurder zijn dan waar ik nu zit.

  Quin 6 juni 2020

 • Werland
  Corona rijden amper autos en toch hoge tarieven 0 reacties

  Wanneer gaan jullie eens omlaag met de tarieven Allianz? Tijdens corona rijdt bijna niemand in een auto en qua ongelukken zal het ook minimaal zijn op het moment maar gewoon aan de huidige tarieven vasthouden natuurlijk... Heel gek. Denk er maar eens over na mensen, dit kan niet. Volgens mij heeft tot nu toe geen enkele autoverzekering de tarieven verlaagd wat zeker wel zou moeten! Geef 3 sterren omdat het niet perse met Allianz te maken heeft maar wil het toch even melden, het slaat immers helemaal nergens op.

  Werland 2 juni 2020

 • Pim
  Allianz ontevreden 1 reactie

  Ik lees alleen maar goede berichten over Allianz, eerlijk gezegd snap ik dit niet zo goed. Ik ben hier helemaal niet tevreden over. Je betaalt hartstikke veel geld, terwijl je bij een andere verzekeringsmaatschappij veel goedkoper uit bent. Deze maatschappij heeft misschien een goede naam gemaakt, maar dan nog vind ik het dit geld echt niet waard hoor.

  Pim 1 mei 2020

 • Justen
  Crisis tijden 0 reacties

  In deze tijd, waarin we weer tegen een volgende financiële wereldcrisis aanlopen, ben ik maar weer extra blij met mijn goedkope autoverzekering.
  We mogen nu sowieso amper nog de deur uit dus vaker dan één keer per week gebruik ik mijn auto nu ook echt niet.
  Ondanks dat ik maar een schijntje betaal van wat je bij andere verzekeraars moet betalen, ben ik wel net zo goed verzekerd, dus in alle gevallen vind ik dat goed!

  Justen 26 maart 2020

 • Jeroen
  Ieder jaar goedkoper 0 reacties

  Ik vind dit een hele goede autoverzekering.
  Je betaalt geen bijzonder hoog bedrag per maand.
  En het belangrijkste, ieder schadevrij jaar die je hebt met je auto, zorgt ervoor dat je maandbedrag lager wordt.

  Jeroen 21 maart 2020

 • Arjan
  Goede autoverzekering belangrijk 0 reacties

  Goed verzekerd zijn vind ik belangrijk! Het lijkt altijd onnodig tot het gelaat is en je er toch eentje nodig had. Allianz houdt hier rekening mee en zorgt dat je, voor een goede prijs, altijd goed verzekerd bent waar je ook gaat en dat je je hier nooit druk omgordt te maken. Wij zitten hier al jaren, ook toen het nog geen Allianz heette en zijn ook al jaren heel tevreden.

  Arjan 6 maart 2020

 • Martijn
  Goedkope verzekering 0 reacties

  Ik ben niet zo van de verzekeringen, dit vind ik allemaal weggegooid geld. Ik snap wel dat je het nodig hebt voor een eventueel ongeval, maar dan heb ik liever een zo goedkoop mogelijke. En die heb ik hier afgesloten. Ik ben 24 en ga nog naar school, dus mijn verzekering en alles moet ik van mijn bijbaantje betalen, dan is een goedkope verzekering als deze heel welkom!

  Martijn 1 maart 2020

 • Theo
  Schadevrije jaren 0 reacties

  Hoe fijn is het om al jaren lang schadevrij te rijden en hier profijt van te hebben in de rekening. Ieder jaar dat wij weer schadevrij volbracht hebben, komt er een extra korting op het maandbedrag dat we hier kwaakt zijn voor onze autoverzekering. Inmiddels scheelt dit al heel erg veel geld dus hierdoor houden we iedere maand meer geld over.

  Theo 28 februari 2020

 • Lex
  Online afsluiten 0 reacties

  Deze autoverzekering heb je binnenste kortste keren via maar een paar stappen online afgesloten. Dat gaat zo eenvoudig dat het zo even tussen de bedrijven door gedaan kan worden. Ik ben een man die van aanpakken houd en niet te veel rompslomp er omheen wil hebben en wat dit betreft is Allianz precies goed. Je kunt zo aanvinken wat jij belangrijk vindt bij een verzekering en voor de een is dit meer dan voor de ander. Het mooie is dat er keuzes en gradaties in zijn.

  Lex 23 februari 2020