Eten en drinken

Albert Heijn

4 reviews
50% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Albert Heijn?

Probeer eens de beste keuze Muscle Meals.


Reviews (4)

 • Greetje
  Albert Heijn groente en fruit 0 reacties

  Wij gaan al jaren naar de Albert Heijn voor hun groenten en fruit.
  De versafdeling van deze supermarkt vind ik bijzonder goed, bij gebrek aan een groenteboer ik de buurt gaan wij hier net zo graag naartoe.
  Als je het fruit en de groente van deze winkel gewend bent, dan valt al het andere toch al snel tegen vind ik.
  De Lidl heeft bijvoorbeeld ook wel een goede versafdeling maar die van de Aldi vind ik dan weer waardeloos.
  Als het dan ook nog in de bonus is, ben ik helemaal gelukkig met mijn aankopen.

  Greetje 21 juli 2020

 • Jolijn
  Albert Heijn bonus 0 reacties

  Normaal ben ik niet eens perse zo van de aanbiedingen, maar bij de Albert Heijn dan weer wel. Ik vind dat anders een ontzettend dure supermarkt en als je iets koopt wat op dat moment in de bonus is dan scheelt je dit een hele hoop geld. De reden dat ik naar de Albert Heijn ga voor mijn boodschappen, ondanks ik dit eigenlijk wel erg duur vind, is dat ik de groente en fruit van de Albert Heijn het aller lekkerste vind. Maar ook daar hebben ze vaak goede aanbiedingenbij dus dan is het qua prijs wel te doen.

  Jolijn 4 juli 2020

 • Karin
  Kwaliteit eten 0 reacties

  Ik hoor vaak veel mensen zeuren en klagen over het feit dat de Albert Heijn zo duur is. Maar als je voor het eigen merk gaat in plaats van het a merk (wat volgens mij overal even duur is) dan valt dit echt wel mee. En ik vind altijd wel dat de kwaliteit van het eten bij de Albert Heijn altijd erg goed is en dat vind ik erg belangrijk. Hierbij denk ik dan met name aan het fruit en de groente. Er zijn ook winkels (de Aldi bijvoorbeeld) waarvan de kwaliteit hiervan echt prut is.

  Karin 24 mei 2020

 • Rudolf de Lang
  Albert Heijn Franeker schande 1 reactie

  Kom ik gister (02-11-19-13:00 uur) binnen daar in de winkel in Franeker met mijn scootmobiel omdat ik 58 jaar jaar ben en slecht kan lopen! Komt er na dat ik de winkel wil verlaten een jong meisjes (vakkenvuller) naar me toen en vraagt of ik voortaan mijn scootmobiel buiten wil zitten in de regen, want zij vond mij asociaal! En dat zij ze waar veel klanten bij waren..Toen eindelijk hulp kreeg van twee dames (ook klanten) werd die snotneus van een vakkenvuller opeens muisstil..Wat een schande dat hulpbehoevende mensen daar voor rotte koek worden uitgescholden voor asociaal!..Schande Albert Heijn Franeker, Schande

  Rudolf de Lang 3 november 2019