Lening

A-Krediet

3 reviews
100% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over A-Krediet?

A-Krediet is de beste keuze.


Reviews ( 3 )

 • Joey
  Lening belangrijk 0 reacties

  Leningen worden de komende tijd steeds belangrijker nu we met het coronavirus zitten. En wat voor financiële crisis hier nog achter aan gaat komen, ze spreken al veelvoudig over een behoorlijke recessie. Ik hou mijn hart vast, dus dan zullen de banken het nog druk gaan hebben met het verstrekken van leningen. Ik hoop echt dat het mee gaat vallen en bovenal dat zo veel mogelijk mensen hier gewoon gezond en heelhuids uitkomen. Samen staan we ster, maar even terug naar A-krediet. Ik heb hier een lening lopen en ben hier heel tevreden over, dus als mensen nog een betrouwbare bank zoeken voor hun lening dan is dit een goede.

  Joey 5 april 2020

 • Leon
  A-krediet veilig lenen 0 reacties

  Bij A-krediet kun je veilig lenen, zij hebben heel veel betrouwbare partners waarbij geniet bang hoeft te zijn dat je wordt opgelicht. Zelf ben ik een keer bijna al mijn geld kwijt geraakt door dit soort acties dus nu fornuis eerst altijd heel veel research voor ik zo’n contract aan ga om iets te lenen. A-krediet kwam hier heel positief uit de test, ik kon geen enkel negatief bericht over hen vinden en ook ik ben hier goed over te spreken. De rente is keurig en de communicatie is heel goed.

  Leon 6 maart 2020

 • Cornelis
  Bank met goede naam 0 reacties

  Als je een bedrag wilt lenen dan vind ik het belangrijk dat die bank een goede naam heeft, dus dit gaf voor ons de doorslag om het hier te lenen. De rente is tevens maar 3,9% wat heel laag is voor een lening en ze hebben hier jaren ervaring dus konden ze in heel goed advies geven en in begeleiden tijdens de lening. Heel fijn en nu zijn we bezig om deze lening weer af te lossen.

  Cornelis 1 maart 2020