Dating

50plusmatch

9 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over 50plusmatch?

Probeer eens de beste keuze Lovezone.


Reviews ( 9 )

  • Leon
    Daten op 50plus match 0 reacties

    Ik heb mijn huidige vriendin leren kennen op 50plus match en volgens mij hoef ik verder niet zo veel meer te zeggen wat dat is precies waar het om draait.
    Je hoort zo veel negatieve verhalen en ervaringen over datingsites, altijd is er wel iets wat niet deugt volgens alles en iedereen.
    Dus bij deze mijn ervaring, ik heb me hier aangemeld en ook ik heb natuurlijk wel mensen ontmoet waar het totaal niet mee klikte maar ik wilde niet opgeven en ben stug door gegaan met zoeken.
    Na een maand of 7 denk ik dat ik mijn huidige vriendin heb ontmoet en na nog een maand of 6 waren we een stel en dat zijn we nog steeds.
    Van ons geen klachten dus en er zijn ook succes verhalen dat is wat ik vooral wil laten zien.

    Leon 20 september 2020

  • Paulien
    Sinds wanneer zijn wij zo saai geworden 0 reacties

    Ik ben zelf de 50 gepasseerd, ik ben 54 jaar oud om precies te zijn dus het leek mij een goed idee om me hier aan te melden en in te schrijven.
    Als ik op een normale dating site zou gaan zitten, zou ik me hier zo oud voelen dus het is ook deels ijdelheid dat ik me hier heb aangemeld.
    Maar sinds ik hier lid ben, besef ik me pas hoe saai mensen over de 50 eigenlijk zijn.
    Dus toen ben ik me gaan afvragen wanneer we zo saai zijn geworden, ik kan het me zelf niet herinneren maar schijnbaar is dit er toch langzaamaan ingeslopen.
    Niet iets om erg trots op te zijn en ik hoop dat ik ook nog mijn leuke / spannende momenten heb naast mijn saaiheid.

    Paulien 14 juli 2020

  • Geert
    50 plus match 0 reacties

    Ik ben 50 jaar geweest, maar ik woon nog niet in een bejaardentehuis en zit ook nog niet dag en nacht achter de geraniums.
    Dit gevoel krijg ik op 50 plus match wel, het is er oersaai en er is niets leuks te beleven.
    Een leuke, spannende vrouw zul je hier dan ook zeer zeker niet vinden.
    Voor mensen die van veiligheid houden is het een goede site, maar als je wat leven in de brouwerij zoekt dan zit je hier verkeerd.

    Geert 8 mei 2020

  • Rianne
    Negatieve review 50plusmatch 0 reacties

    Ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over 50plusmatch.. Er is werkelijk niemand online de hele dag, in de avond misschien 3 mannen maar die hebben dan weer geen profielfoto en ga zo maar door.. Ik heb nu een lidmaatschap van een maand achter de rug en je raadt het al, geen enkele date! In totaal wellicht 3 berichtjes gehad die allen stokten bij een simpele begroeting.

    Rianne 17 april 2020

  • Robert
    Corona en daten 0 reacties

    Het klinkt misschien gek om nu tijdens de hele Corona toestand op een datingsite te zitten, maar het voorkomt wel dat je eenzaam wordt en ik vind het heel prettig om hier nog mensen te spreken. Ik woon alleen dus anders spreek ik de hele dag geen kip. Op deze site zitten veel leeftijdsgenoten van mij en momenteel zijn we allemaal lotgenoten van elkaar dus iedereen steunt elkaar heel goed.

    Robert 3 april 2020

  • Jans
    50plusmatch goede datingsite 0 reacties

    Ik ben enorm onder de indruk van 50plusmatch, ik was tot een week geleden niet op de hoogte van het bestaan hiervan en ik ben blij dat iemand mij dit heeft laten zien.
    Ik heb in een week tijd al minimaal drie leuke vrouwen leren kennen waarvan ik zeker weet dat ik ze beter wil leren kennen en waar potentieel nog wel met bij mogelijk is dan alleen een vriendschap.
    En dat allemaal dankzij deze website.

    Jans 21 maart 2020

  • Dolf
    50plusmatch beoordeling 0 reacties

    50plusmatch is dus een datingsite die speciaal ontworpen is voor mensen van 50 jaar en ouder en de site is ook helemaal aangepast aan de behoeften van deze mensen.
    Je zou dit als beledigend kunnen zien en waarschijnlijk zijn er ook heel wat mensen die zich jong willen blijven voelen en dus door een website als deze beledigd zijn, maar ik zie het goede er wel in. Ik kan dit wel waarderen want de verwachtingen betreft een datingsite van iemand van 29 zijn toch even iets anders dan de verwachtingen die ik heb bij zoiets. Dus dan is zo’n scheidslijn best handig vind ik.

    Dolf 7 februari 2020

  • Billy
    50plusmatch goed 0 reacties

    50plusmatch is voor mij heel erg goed, ik zit niet te wachten op een website waar alleen maar jonge mensen op zitten, daar maak ik tochten kans bij en dat wil ik ook niet.
    Ik wil gewoon iemand die ook zin of haar oude dag wil uit zitten en die van een spelletje kaarten houdt, net als ik.

    Billy 16 januari 2020

  • Rudy
    50plusmatch ervaring 0 reacties

    Eerder zat ik ook altijd wel op datingsites, maar ik had nooit echt een vaste site.
    Dit kwam eigenlijk omdat er tot dan toe nooit een site was die mij goed genoeg beviel daarvoor.

    Nu zit ik altijd op 50plusmatch, deze site is alles wat ik zoek in een datingsite.
    Het was lekker gemakkelijk om een profiel aan te maken.
    Er wordt goed gecontroleerd of iedereen wel echt is en de mensen die hier zitten zijn allemaal ongeveer net zo oud als dat ik ben.
    En het belangrijkste is dat doordat iedereen hier al op leeftijd is, je allemaal mensen hebt die wel serieus op zoek zijn naar relationele contacten.
    Bij de datingsites met jongeren zitten er ook nog wel eens mensen tussen die wat losse of tijdelijke plezier contacten zoeken.
    Dat is niet (meer) mijn ding, hier ben ik inmiddels te oud voor, dus ook in dit geval zit ik hier goed

    Rudy 15 november 2019