123tijdschrift.nl

123tijdschrift.nl

3.3 reviewscore • 3 reviews
C

Blij met 123tijdschrift.nl

Ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met 123tijdschrift.nl en dat helemaal nu in deze gekke tijden. Ik lees nu meer tijdschriften en boeken dan ooit tevoren. Dan is het heel mooi en vooral heel handig dat er een website als 123tijdschrift.nl is die alle opties en mogelijkheden laat zien.

Vaak als ik de naam van een tijdschrift zie dan was ik uberhaupt al vergeten dat dit tijdschrift bestond, terwijl het vaak een leuk tijdschrift is om te lezen. Tegenwoordig ben ik helemaal into de woning / tuin / keuken tijdschriften, lekker dat huiselijke. Ik zou heel graag ons huis en de tuin een beetje onder handen willen nemen met een renovatie, dus op deze manier kan ik hier mooi inspiratie op doen.

Carmen 28 nov 2020
Reageer
M

123tijdschrift.nl ervaring

Ik vind 123tijdschrift.nl helemaal niet zo'n goede website. Als ik ergens een tijdschrift wil afsluiten dan doe ik dit veel liever rechtstreeks via dat blad, dat vind ik een stuk makkelijker en handiger dan dit.
Kan aan mij of mijn leeftijd liggen, maar via zo'n website als dit dat is mij allemaal veel te ingewikkeld.
Daar komen allerlei andere dingen bij kijken en dan druk ik weer op een verkeerde knop en dergelijke, dus nee, doe het mij maar gewoon lekker op de ouderwetse manier.
Dus ik kan me voorstellen dat het voor de jeugd een uitkomst is, maar voor de oudere generatie, waar ik onder val, is dit helaas niet altijd even handig.
Dan weet ik ten minste ook zeker dat het allemaal goed komt.

Margriet 19 okt 2020
Reageer
G

Tijdschriften als cadeau

Ik wil iedereen een tip geven, bij mij was dit namelijk een daverend succes. Geef mensen een tijdschift abonnement als cadeau. Ik mezelf heb dit aan mijn moeder gegeven, mijn moeder is weduwe, op leeftijd en woont alleen. Ik moest haar natuurlijk wel helpen met het uitzoeken en afsluiten hiervan, maar dat deed ik natuurlijk graag en ze was er dolblij mee! Goede cadeaus geven is altijd lastig, maar zo’n handige site als deze maken het een stuk eenvoudiger.

Gert 3 sep 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van februari 2023.

Over 123tijdschrift.nl

123tijdschrift is één van de grote marktleiders op het gebied van magazines en hebben regelmatig leuke acties. Ze hebben een groot tijdschrift- en dagbladenabonnementen assortiment voor diverse doelgroepen. Je kunt hier ook 'blad cadeau' geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of kerst